THE SHOW – a Tribute to ABBA
25 oktober 2021 – Capitole Gent
26 oktober 2021 – Koninklijk Circus Brussel

Absoluut de beste ABBA sinds ABBA.” De officiële internationale ABBA-fanclub 

Tickets zijn vanaf nu te koop via gracialive.be en in alle Fnac verkooppunten.
Tickets voor de show in Gent kunnen ook online via teleticketservice.be of Fnac worden aangekocht.
Tickets voor de show in Brussel kunnen ook online via ticketmaster.be of Fnac worden aangekocht.

ABBA heeft haar plaats in de muziekgeschiedenis meer dan verdiend. Vandaag, meer dan 45 jaar na de release van hun eerste single, leeft en groeit hun muziek nog steeds, en worden er elk jaar nog meer dan 2 miljoen platen verkocht. 

THE SHOW trakteert het publiek op de grootste hits van ABBA in een twee uur durend spektakel. Het is een liveconcert dat de evolutie van ABBA volgt, van vóór het Eurovisiesongfestival tot hun grote internationale succes. Enkele van de grootste hits op het menu zijn Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money en Knowing Me Knowing You, met daarnaast nog enkele verrassingen uit het enorme repertoire van ABBA. 

THE SHOW is niet zomaar een zoveelste goedkope ABBA-lookalike. Wat THE SHOW echt van de rest onderscheidt, is dat de twee zangeressen niet alleen sterk op Agnetha en Anni-Frid lijken, maar dat ze ook zo gelijkaardig zingen dat zelfs de meest kritische fans meteen overtuigd zijn. De twee zangeressen wonnen een grote Zweedse talentenjacht met hun act als de ABBA-dames, en nu delen ze in THE SHOW hun talent met de wereld. 

THE SHOW heeft ondertussen al een enorme succesreeks achter de rug en verkocht drie keer de Hollywood Bowl en tweemaal The Royal Albert Hall uit. Er staat een tournee door Azië, de Europese Arena’s en Australië op de agenda. 

THE SHOW zag het levenslicht in 2001 en heeft intussen een indrukwekkende 20 jaar vol wereldwijd succes achter de rug. Met bijna 700 concerten in 40 landen en meer dan 2 miljoen verkochte tickets heeft THE SHOW de muziek van ABBA een heel nieuw leven gegeven.  

De muziek in THE SHOW wordt gespeeld door de Zweedse band Waterloo, gesteund door The National Symphony Orchestra of London onder leiding van musicalregisseur Matthew Freeman. Voor dat extra originele tintje verschijnen verschillende originele ABBA-muzikanten als gastperformers in THE SHOW, iets dat uniek is aan deze tributeband. Het publiek kan zich verheugen op de legendarische saxofonist Ulf Andersson, die tourde met ABBA en samen met Benny Andersson schreef aan de hit I Do, I Do, I Do, I Do, I Do: 

Ik zou bijna durven zeggen dat ik meer geniet van optreden met THE SHOW dan met de originele ABBA.” – Ulf Andersson  

Met meer dan 2 miljoen verkochte tickets geldt THE SHOW zeker als een groot publiekssucces, en de voorstelling heeft bovendien officiële erkenning gekregen. In 2010 kreeg THE SHOW de prijs voor beste show tijdens de Limelight Awards in Londen, een overwinning op concurrenten als THRILLER LIVE, DIRTY DANCING en PRISCILLA THE MUSICAL. 

Fans overal ter wereld kunnen reikhalzend uitkijken naar een fantastische avond met THE SHOW op 25 oktober 2021 in Capitole Gent of 26 oktober 2021 in het Koninklijk Circus.