GL-500x300_zwart

Murmuration

Wegens groot succes keert het adembenemende dansspektakel "Murmuration" van Sadeck Berrabah in 2024 terug naar België en Luxemburg met extra shows. Mis het niet!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Praktisch

30 / 09

Rockhal
Luxemburg

01 / 10

Capitole
Gent

02 / 10

Stadsschouwburg
Antwerpen

03 / 10

Le Forum
Luik

04 / 10

TRM
Bergen

05 / 10

TRIXXO Theater
Hasselt

06 / 10

Nieuwe Luxor Theater
Rotterdam

21 / 12

ING Arena
Brussel

22 / 12

ING Arena
Brussel

Informatie

Na het overdonderend succes in Brussel afgelopen weekend met twee uitverkochte shows, keert Sadeck Berrabah, de Franse danser en choreograaf met miljoenen views op sociale media, in 2024 terug naar België met zijn show “Murmuration”! Wegens grote vraag keert dit adembenemende dansspektakel met meer dan 46 dansers terug met een heuse tour door Luxemburg, Gent, Antwerpen, Luik en Brussel.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via  www.gracialive.be

Het begon allemaal met een online geplaatste YouTube-video die in 2017 meteen viraal ging. Het publiek ontdekte voor het eerst hypnotische dansen op basis van perfect gesynchroniseerde armpassages. Het internet was er helemaal van in de ban en het aantal likes explodeerde. Het was niet meer dan logisch dat de media met grote belangstelling de danser en choreograaf begon te volgen. Door in 2021 de finale van ‘La France a un incroyable talent’ (de Franse versie van Belgium’s Got Talent) te bereiken, zag Sadeck Berrabah zijn faam stijgen en werd zijn razendsnelle opkomst een succesverhaal.

Overal ter wereld, op televisie, brengt Berrabah zijn artiestieke touch over: Tu si que vales in Italië, The Moment in de Filippijnen, World of Dance in de Verenigde Staten. Sindsdien doet de hele wereld een beroep op zijn creatieve genie. Prestigieuze evenementen zoals de Grammy Awards, de Victoires de la Musique en de Olympische Spelen van Parijs 2024, maar ook beroemdheden zoals Shakira, J Balvin, The Black Eyed Peas en Jennifer Lopez. Terwijl de modewereld (Christian Louboutin, Moncler,…) in de rij staat om met hem samen te werken, is hij nu op weg om een ster te worden in de Verenigde Staten, door daar de finale te halen van America’s Got Talent.

Begin 2023 besloot de danser zijn creatieve ideeën te bundelen in een show voor het grote publiek: “Murmuration” zag het daglicht. Het resultaat? Een ware triomf! De uitverkochte shows stapelen zich op … en ondertussen bezochten meer dan 40.000 toeschouwers deze met lofzangen overladen show.
Verdere voorstellingen zijn gepland voor dit najaar, voordat hij in 2024 aan een tournee begint langs de Franse Zéniths. In België kan Sadeck Berrabah al rekenen op een stevige fanbase, want vorig jaar nam de choreograaf deel aan de opening van het Brusselse festival In the Streets, waarvoor hij een spectaculaire choreografie creëerde waarvan de video’s, net als alle andere, een grote impact hadden op sociale media.

Mis “Murmuration” niet, een adembenemende show met meer dan 46 dansers, in 2024 in Luxemburg, Gent, Antwerpen, Luik en Brussel! 

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Lil Tjay

Lil Tjay

Bob Dylan

Bob Dylan

Judeline

Judeline