GL-500x300_zwart

concertnieuws

TRain // 2 mei 2024

TRAIN komt VOOR DE EERSTE KEER IN MEER DAN 10 JAAR NAAR ONS LAND VOOR EEN UNIEK CONCERT IN HET KONINKLIJK CIRCUS IN BRUSSEL !

De multi-GRAMMY en Billboard Award-winnende band begint binnenkort aan hun International tour I know, it’s been a long time coming, met ook een stop in ons land. Mis hun concert niet, op 2 mei 2024 in het Koninklijk Circus in Brussel!

Train’s klim naar de top begon in 1994, toen de oorspronkelijke 5 leden tellende band vastberaden een loyale thuisbasis opbouwde, wat leidde tot hun debuutalbum. De wervelende woordspelingen van Meet Virginia bezorgden hen hun eerste onwaarschijnlijke radiohit en Drops of Jupiter uit 2001 bracht hen naar de multi-platina status dankzij de met een dubbele Grammy Award bekroonde titelsong die 10 maanden in de Top 40 stond, dubbel platina behaalde in de VS en hen de GRAMMY Award 2001 voor Beste Rocksong opleverde.

De groep won nog een GRAMMY Award in 2011 voor hun wereldwijde hit Hey, Soul Sister van hun multi-platina album Save Me, San Francisco. Hey, Soul Sister was bovendien de best verkopende en meest gedownloade single van 2010 en bereikte in 2021 de RIAA Diamond status.

Train heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen albums en 30 miljoen nummers verkocht, met meerdere platina/gouden onderscheidingen, waaronder drie GRAMMY Awards, twee Billboard Music Awards en tientallen andere onderscheidingen.

Tickets gaan in verkoop op vrijdag 22 september via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 Nieuwjaarsconcerten: in Capitole Gent & CCHA Hasselt