GL-500x300_zwart

UUHAI

Mis het allereerste concert in België van UUHAI niet, dé Folk Metal sensatie uit Mongolië, op 18 juni in de AB Club in Brussel!

Praktisch

UUHAI

Mis het allereerste concert in België van UUHAI niet, dé Folk Metal sensatie uit Mongolië, op 18 juni in de AB Club in Brussel!

Praktisch

© uuhaiofficial

Informatie

UUHAI is veel meer dan een band – ze zijn een ervaring op zich, een fascinerende samensmelting van Mongoolse folk- en metalklanken die culturele grenzen overstijgen. Hun onuitwisbare stempel op iedereen die het genoegen heeft gehad om hun concerten bij te wonen, maakt van hen pioniers in de muziekwereld en tevens belangrijke culturele ambassadeurs voor Mongolië.

« Op het programma: exotische folkmetal en keelzang begeleid door traditionele instrumenten. Een gedurfd geluid, nog steviger geworteld in de Mongoolse traditie. Maak jullie klaar voor een nieuw moment van samenzijn en collectieve uitzinnigheid! » – HELLFEST

De opmerkelijke carrière van UUHAI begon met een grote hit in Europa tijdens hun eerste tournee, die bijna 200.000 toeschouwers trok op gerenommeerde festivals als Bloodstock, Motocultor, Pol’and’Rock, Leyendas Del Rock en Rock Castle, om er maar een paar te noemen. Hun magnetische aanwezigheid en revolutionaire muziek wisten de menigte onmiddellijk te boeien.

In 2024 zet UUHAI hun razendsnelle opkomst voort met een tournee door Europa, waarbij ze beloven de grenzen van muzikale innovatie nog verder te verleggen. Hun volgende grote stop is op het prestigieuze HELLFEST OPEN AIR podium, een veelzeggende bevestiging van hun opkomst en groeiende erkenning die ze krijgen als ambassadeurs van de Mongoolse cultuur over de hele wereld.

Met hun unieke vermogen om muzikale genres te versmelten en een betoverende ervaring te creëren, blijft UUHAI de grenzen van de muziek verleggen en de harten van hun publiek beroeren, waarmee ze hun plaats als leider in de wereldwijde Folk Metal scene bevestigen. Mis de komst van deze Folk Metal sensatie niet, op 18 juni in de AB Club in Brussel!

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Lil Tjay

Lil Tjay

Bob Dylan

Bob Dylan

Judeline

Judeline