GL-500x300_zwart

concertnews

Camille - magie tour aan zee

BEREID JE VOOR OP EEN BETOVERENDE ZOMER MET CAMILLE TIJDENS HAAR MAGIE-TOUR AAN ZEE: IN JULI EN AUGUSTUS IN KURSAAL OOSTENDE

Een reeks spetterende shows gevuld met haar grootste hits, veel spektakel én een flinke dosis magie! Op zaterdag 20 & zondag 21 juli en zaterdag 17 & zondag 18 augustus in het Kursaal Oostende​.

Sinds haar opmerkelijke introductie bij het grote publiek in 2019 door de hitserie #LikeMe, heeft CAMILLE de afgelopen jaren in recordtempo de harten van heel Vlaanderen veroverd met haar onmiskenbare talent en onweerstaanbare charisma: van haar opmerkelijke passage in Liefde voor Muziek, haar onbetwiste winst bij The Masked Singer en maar liefst 5 uitverkochte Lotto Arena’s in 2022, tot een uitverkochte SOS-tour door Vlaanderen met maar liefst 37 shows en de succesvolle release van haar nieuwste album ‘MAGIE’ (de opvolger van het eerdere record-brekende album ‘SOS’) in 2023.

Vlaanderen kan duidelijk geen genoeg krijgen van CAMILLE, en 2024 belooft alleen nog maar beter te worden. Zo straalt ze momenteel als ‘MILO’ in de gelijknamige populaire telenovelle, waarbij ze nogmaals haar acteer- en zangkunsten bewijst, en zal ze op 4 & 5 mei maar liefst vier keer in het Sportpaleis staan met ‘MAGIE’, haar grootste show tot nu toe waarvoor intussen ook de allerlaatste tickets in verkoop zijn!

En dat is nog maar het begin, want deze zomer brengt CAMILLE haar magie naar de kust met de ‘MAGIE-tour aan zee’: op zaterdag 20 juli (14u & 18u) en zondag 21 juli (10u & 14u) en op zaterdag 17 augustus (14u & 18u) en zondag 18 augustus (10u & 14u) staat ze in het Kursaal Oostende voor een reeks betoverende shows waarbij ze net zoals in het Sportpaleis zal zorgen voor veel spektakel en magie. Van haar grootste hits en betoverende choreografieën tot spectaculaire outfits, het wordt ongetwijfeld een magische zomer die je niet snel zal vergeten!

Tickets voor de ‘MAGIE-tour aan zee’ zijn verkrijgbaar via www.clubcamille.be & www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 Nieuwjaarsconcerten: in Capitole Gent & CCHA Hasselt