GL-500x300_zwart

Dana Winner

Op zondag 8 december 2024, zal Dana Winner haar 35-jarige carrière vieren met een groots concert in de Lotto Arena in Antwerpen!

Praktisch

Dana Winner

Op zondag 8 december 2024, zal Dana Winner haar 35-jarige carrière vieren met een groots concert in de Lotto Arena in Antwerpen!

Praktisch

Informatie

Van het onverwacht winnen van een zangwedstrijd tot een jubileumconcert in één van de grootste concertzalen in Vlaanderen: Op zondag 8 december komt Dana Winner naar de Lotto Arena in Antwerpen om samen met haar fans 35 jaar aan muzikale hoogtepunten en herinneringen te vieren.

Na het inschrijven voor een zangwedstrijd onder aanmoediging van haar volleybalvrienden, ging de bal aan het rollen: in 1989 had Dana Winner met ‘Op het dak van de wereld’ haar eerste hit te pakken, waarna haar muziekcarrière een succesverhaal werd. Hoewel ze eerst probeerde haar liefde voor muziek te combineren met haar passie voor volleybal, koos ze uiteindelijk om volledig voor haar muziekcarrière te gaan. Sindsdien bekoort de artieste al meer dan drie decennia lang fans over de hele wereld met haar onmiskenbare stem, stond ze al voor talloze uitverkochte arena’s en werkte ze al samen met internationale artiesten als Ronan Keating en Il Divo.

Haar populariteit reikt intussen ver voorbij de grenzen van Vlaanderen en Nederland, strekkend tot Duitsland, Denemarken, Israël, Zuid-Afrika, Brazilië en zelfs Thailand. Haar buitengewone vertolking van ‘One Moment In Time’ van Whitney Houston werd intussen zelfs al meer dan 220 miljoen keer wereldwijd bekeken.  Vandaag de dag verwondert de zangeres zich nog steeds over haar fans, die vanuit alle hoeken van de wereld naar haar concerten komen, en over haar toenemende populariteit ver buiten Europa.

“In het buitenland heb ik het genoegen gehad om deel te kunnen nemen aan grote tv- programma’s en concerten met een grote muzikale bezetting. De laatste jaren geniet ik volop en ben ik verwonderd van de fans die naar mijn concerten komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder China, Canada, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika, en waar ik zelf ook meer en meer gevraagd word en naartoe ga.”

Het jubileumconcert op 8 december 2024 belooft een unieke ervaring te worden waarbij Dana  Winner haar fans meeneemt op een reis door haar onvergetelijke carrière: het wordt een avond gevuld met de grootste hits uit haar uitgebreide repertoire en muzikale herinneringen van de afgelopen 35 jaar!

“In de voorbije 35 jaar is heel de muziekindustrie veranderd en ben ik steeds blijven doorgaan. Van dag 1 zoek ik mensen die mij steunen en mij de vreugde geven in mijn job, en die vind ik nu bij mijn platenfirma CNR, mijn promotor Gracia Live en de mensen rondom mij die alles in goede banen laten verlopen. De steun die iedereen mij al die jaren gegeven heeft, is ongelooflijk. Met de mooie muzikale vooruitzichten die ik heb voor volgend jaar, wordt 2024 een jaar vol uitdagingen waar ik ongelooflijk veel zin in heb en heel dankbaar voor ben! ”

Dana Winner bracht zopas ook haar nieuwe album ‘Turn The Page’ uit (deze kan je beluisteren en bestellen via deze link). Een verzameling van o.a. eerder uitgebrachte singles, sterke covers én nieuwe nummers.

Het belooft alvast een niet te missen avond te worden op zondag 8 december 2024 in de Lotto Arena in Antwerpen! Zij die het niet willen missen, kunnen vanaf nu tickets kopen via www.gracialive.be.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

The Struts & Barns Courtney

The Struts & Barns Courtney

Dardust

Dardust

Karen Damen

Karen Damen