GL-500x300_zwart

City Morgue

City Morgue, het New Yorkse underground hiphop duo, komt op 2 juli naar La Madeleine in Brussel voor een niet te missen concert !

Praktisch

City Morgue

City Morgue, het New Yorkse underground hiphop duo, komt op 2 juli naar La Madeleine in Brussel voor een niet te missen concert !

Praktisch

Informatie

City Morgue brengt het gevaar terug in rap en rock. Sinds 2017 heeft het New Yorkse duo –ZillaKami en SosMula– honderden miljoenen streams en views verzameld, shows uitverkocht en de hip-hop cultuur geïnfiltreerd met elk van hun releases. Na hun baanbrekende debuut in 2018, CITY MORGUE VOL. 1: HELL OR HIGH WATER, stormden ze naar de top van de hitlijsten met CITY MORGUE VOL. 2: AS GOOD AS DEAD, waarmee ze de #1-positie veroverden in zowel de Billboard Top Rock Album Chart als de Apple Music Rock Album Chart. Het project, geproduceerd door de legendarische Mike Dean, behaalde ook de #3 Billboard Top Album Sales en top 20 in de Billboard 200 Chart met meer dan 195M wereldwijde streams. Op de hielen zat de 2020 TOXIC BOOGALOO EP, die #9 werd in de Top Albums Sales Chart.

Daarnaast hebben ze hun krachten reeds gebundeld met tal van iconische artiesten zoals Denzel Curry en IDK en hebben ze lof ontvangen van onder andere Complex, Pitchfork, Mass Appeal, Stereogum en Revolver. Tussen soloreleases door keerden de twee meest boosaardige schurken in de muziek terug met City Morgue’s derde volledige album CITY MORGUE VOLUME 3: BOTTOM OF THE BARREL in 2021. In 2023 zijn ze echter begonnen aan hun meest explosieve campagne tot nu toe met “Skull & Bones 322” en met als hoogtepunt de release van hun nieuwste project, My Bloody America, dat op 15 september uitkomt.

Mis het concert van dit New Yorske duo niet, op 2 juli in La Madeleine in Brussel! Tickets gaan in verkoop op vrijdag 5 april om 10 uur via www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

TELENOVA

TELENOVA

UUHAI

UUHAI

Party 101

Party 101