GL-500x300_zwart

concertnieuws

Matteo bocelli // 7 oktober 2023

a night with matteo - world tour

Matteo Bocelli, zoon van de legendarische Andrea Bocelli, brengt zijn langverwachte debuutalbum vandaag uit en treedt live op in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen op zaterdag 7 oktober.
Een groot deel van de wereld hoorde voor het eerst singer-songwriter Matteo’s vloeiende stem en verfijnde pianospel op “Fall on Me“, het Engels/Italiaanse duet dat hij in 2018 meeschreef voor Andrea Bocelli’s succesvolle album Sì.
 
Matteo’s muzikale reis begon op jonge leeftijd en heeft hem naar het internationale podium gebracht. Zijn indrukwekkende carrière omvat hits zoals “Fall on Me”, “Tempo” en “Solo”. Matteo wordt nu beschouwd als een opkomende ster in de internationale popscene en begint aan zijn allereerste headline tour, die hem door 12 landen voert, waaronder België.
 
Vijf jaar na zijn eerste single – “Fall on Me”en twee jaar nadat hij in de schijnwerpers stond met zijn “Solo”-single, brengt Matteo Bocelli vandaag zijn langverwachte debuutalbum “Matteo uit. Het album omvat 12 nummers en is een mix van songs in het Engels en Italiaans, met schrijf- en productiebijdragen van onder andere Ed & Matthew Sheeran, PARISI (Ed Sheeran, Fred Again), Jesse Shatkin (Miley Cyrus, Sia, Kelly Clarkson) en Stuart Crichton (Kesha, Backstreet Boys, Louis Tomlinson).
 
I’m super excited to be finally releasing my first album, and to know that soon I’ll be playing these songs in person for fans around the world.” – Matteo Bocelli
 
Gedurende 30 dagen zal hij door 12 landen trekken waarbij hij ook halt zal houden in ons land: op zaterdag 7 oktober 2023 komt hij naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen voor een uniek concert gevuld met zijn grootste hits én ook songs uit dit nieuwe aankomende albu

Laatst aangekondigd

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 Nieuwjaarsconcerten: in Capitole Gent & CCHA Hasselt