GL-500x300_zwart

Michela Giraud

Één van de populairste stand-up comedians van Italië, Michela Giraud, komt met haar nieuwe Europe & UK Tour ‘Mi Hanno Gettata in mezzo ai lupi’ naar Brussel en Parijs. Het wordt een onvergetelijke avond gevuld met humor!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

De shows van Michela Giraud, initieel gepland op 14 mei in Brussel en op 15 mei in Parijs, worden verplaatst naar een nieuwe datum: op 29 mei in La Tricoterie in Brussel en op 4 juni in het Apollo Theater van Parijs.

Oorspronkelijk aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data.

Praktisch

29 / 05

La Tricoterie
Brussel
18u00

29 / 05

La Tricoterie
Brussel
20u00

04 / 06

Apollo Theater
Parijs
19u00

Informatie

Michela Giraud is één  van de populairste stand-upcomedians van Italië en de eerste die een Netflix Original-special heeft die in 190 landen wereldwijd wordt gedistribueerd: ‘MICHELA GIRAUD, LA VERITÁ, LO GIURO! ‘Haar carrière begon in 2015 in clubs door heel Italië. Dankzij haar scherpzinnige en sarcastische humor maakte ze nog datzelfde jaar haar opwachting op televisie, en in 2018 voegde ze zich bij de cast van ‘La tv delle ragazze – Gli Stati Generali’, een moderne versie van een echt Italiaans televisiefenomeen. In 2019 lanceerde zij in Italië het laatste seizoen van de Amazon Prime Video serie ‘The Marvelous Mrs. Maisel’, met enkele van haar eigen stand-up shows onder de titel ‘The Marvelous Mrs. Giraud’.

In 2020 presenteerde ze twee seizoenen lang CCN – Comedy Central News, waarmee ze de ‘Satira Forte dei Marmi’-prijs won als beste stand-up comedian van het jaar. In datzelfde jaar schreef ze ‘Tea’, een (bijna) een waargebeurd verhaal over de eerste messias, dat werd uitgegeven door uitgeverij Harper Collins. In april 2021 was ze één van de vrouwelijke hoofdrolspelers in de comedyshow van Amazon Prime Italië ‘LOL: Chi ride è fuori’ en ‘LOL XMAS Edition’. Op Amazon Prime Video speelt ze de vrouwelijke hoofdrol in ‘Maschile Singolare’ en ‘Maschile Plurale’, geregisseerd door Matteo Pilati en Alessandro Guida, en in ‘L’estate più calda’, geregisseerd door Matteo Pilati. Ze presenteerde een seizoen van ‘C’era una volta l’amoreop Real Time en Discovery+ en was één van de vrouwelijke hoofdrolspelers in ‘Michelle Impossible’, naast Michelle Hunziker, op Channel 5.

In 2022 vertolkte ze Vicki Vale in de originele Spotify audioserie ‘Batman – Un’autopsia’, en daarna lanceerde ze haar eigen podcast, waarin ze haar minder bekende passie voor kunstgeschiedenis deelt. De podcast heet ‘Gioconde’, en ze presenteert het samen met de kunsthistorica Maria Onori. Vanwege haar succes in LOL wilde Amazon Prime haar als speciale jurylid betrekken bij het nieuwe televisieproject ‘LOL TALENT’.

Bereid je voor op een onvergetelijke avond gevuld met humor, op 14 mei in La Tricotterie in Brussel en op 15 mei in het Apollo Theater van Parijs. Mis het niet en koop nu je tickets op www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Inez

Inez

CA7RIEL & Paco Amoroso

CA7RIEL & Paco Amoroso

Leoniden

Leoniden