GL-500x300_zwart

concertnews

John Fogerty // 8 juni 2023

DE ULTIEME ROCKLEGENDE KOMT EINDELIJK TERUG NAAR BELGIË...

Na zijn succesvolle passage op TW Classic in 2019 keert een van de grootste iconen uit de rockgeschiedenis na 4 jaar eindelijk terug naar ons land voor een niet te missen concert met al zijn grootste hits: het beste uit CCR en zijn solo-carrière!

Iedereen kent John Fogerty ongetwijfeld nog als leadzanger- en gitarist van Creedence Clearwater Revival. Dankzij zijn uitmuntende songwritervaardigheden maakte hij de hits ‘Bad Moon Rising,’ ‘Proud Mary,’ ‘Have You Ever Seen The Rain,’ en ‘Fortunate Son.’

Zijn solocarrière nam een hoge vlucht in de jaren 80 met de succesvolle single ‘Centerfield’. Later volgden nog GRAMMY awards en werd hij opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame. Naast deze eer ziet hij zichzelf ook prijken in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.

Zijn terugkeer liet even op zich wachten, maar op donderdag 8 juni 2023 zal de rocklegende dan eindelijk het podium van het Sportpaleis betreden om er zijn sterke reputatie te bewijzen en het beste van zichzelf te geven tijdens een carrière-retrospectief concert. Mis het niet en koop nu je tickets!

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen