GL-500x300_zwart

concertnews

Party 101 - 21 juni 2024

dé Throwback Nickelodeon en Disney Channel Party met DJ Matt bennett keert deze zomer wegens grote vraag terug naar Brussel

Fantatisch nieuws voor alle Nickelodeon- en Disney Channel fans: na de succesvolle uitverkochte editie in 2023, keert ‘Party 101’ met DJ Matt Bennett wegens grote vraag terug naar Brussel, dit in het kader van zijn nieuwe ‘world tour 2024’. Bereid je voor op een onvergetelijk feest vol nostalgie: op vrijdag 21 juni  in La Madeleine!

Je vraagt je misschien af: ‘Wat is Party 101?’ Wel, dat is één grote throwback party met alle geweldige muziek van Nickelodeon en Disney Channel. Dus als je bent opgegroeid met tekenfilms en televisie, dan is deze avond helemaal voor jou!

Matt Bennett is een acteur/muzikant/DJ die in Los Angeles woont. Op 18-jarige leeftijd maakte hij zijn acteerdebuut in de Nickelodeon tv-showVictorious“. Sindsdien verscheen hij in “The Big Bang Theory”,Sam and Cat”, “Grey’s Anatomy” en in films als “Me and Earl and the Dying Girl”, “Bridesmaids” en “Stanford Prison Experiment”.

Kom samen met Matt Bennett het begin van de zomer vieren tijdens dit onvergetelijke throwback feest: op vrijdag 21 juni in La Madeleine, Brussel!  Tickets gaan op donderdag 28 maart om 10 uur in verkoop via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Marti Pellow, de stem van Wet Wet Wet, komt na meer dan 10 jaar eindelijk terug naar België

Latin-sensatie Nathy Peluso komt naar Brussel voor haar allereerste eigen concert in ons land

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’