GL-500x300_zwart

TELENOVA

Time Is A Flower International Tour
TELENOVA, het trio uit Melbourne, onthult hun grootste tour tot nu toe met ook een stop op 27 september in de AB Club in Brussel én op 28 september in de POPUP! in Parijs. Mis dit exclusieve concert niet!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Praktisch

27 / 09

AB Club
Brussel

28 / 09

POPUP!
Parijs

Informatie

Met invloeden variërend van Portishead en Massive Attack tot Lana Del Rey en Mitski, creëert de band een sonisch landschap dat zowel vertrouwd als verfrissend uniek is. De Time Is A Flower Tour, met een optreden in AB Club Brussel op 27 september, markeert een belangrijke mijlpaal voor Telenova, aangezien het hun terugkeer naar headline-shows vertegenwoordigt sinds hun regionale tour door Australië in 2023.

Het kenmerkende universum van Telenova – duistere, op samples gebaseerde alternatieve pop met prominente trip-hop en elektronica-invloeden, plus een vleugje speelse energie – is het ontwerp van hoofdzangeres, songwriter en filmmaker Filipina-Australische Angeline Armstrong en multi-instrumentalisten Edward Quinn en Joshua Moriarty.

Om de release van “Power” & “Teardrop” en de aankondiging van het debuutalbum, ‘Time Is A Flower’, te ondersteunen, zal Telenova een internationale headlinetournee beginnen in mei, door Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en het VK, inclusief een optreden op het grootste muziekfestival van Athene ‘Release’ in juni.

Met hun kenmerkende stijl van cinematografische alternatieve pop naar de dansvloer te brengen, is “Power” een strakke, geëvolueerde disco met een duistere twist. Geproduceerd door de Grammy-genomineerde producer Styalz Fuego (Troye Sivan, Tate McRae, Odesza), volgt “Power” op de vorige single “Teardrop” – waarbij ze thema’s van liefde, angst en het streven naar licht weven in een weelderig, uitbundig nummer vol spanning en passie.

Natuurlijk volgden er lof en erkenning in hun thuisland, waaronder de AIR Breakthrough Artist-award van 2022, verschijningen in Triple J’s Hottest 100meerdere uitverkochte tours en optredens op grote festival line-ups in heel Australië, wat resulteerde in een toegewijd publiek en brede lof. In 2023 speelde Telenova voor meer dan 15.000 mensen in heel Europa, headlinend shows en als opening act van RUEL tijdens zijn Europese tour.

Op 27 september 2024 komt Telenova naar AB Club in Brussel voor een exclusief concert! 
Tickets gaan deze vrijdag, 19 april om 10u in de verkoop op www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Inez

Inez

CA7RIEL & Paco Amoroso

CA7RIEL & Paco Amoroso

Leoniden

Leoniden