GL-500x300_zwart

Concertnieuws

Welkom op onze concertnieuws pagina, waar je de laatste updates en informatie over aankomende evenementen kunt vinden. 

Mis nooit meer een optreden van je favoriete artiest door deze pagina regelmatig te controleren op updates. We hebben alle informatie die je nodig hebt over tourdata, locaties en kaartverkoop, zodat je gemakkelijk je concertbezoek kunt plannen. 

Houd deze pagina bij je favorieten en kom regelmatig terug voor het laatste concertnieuws en aankondigingen.

Music Bank voegt (G)I-dle toe aan de line-up! Het gekende K-Pop festival, van het gelijknamige Zuid-Koreaanse muziekprogramma, komt op zaterdag 20 april eindelijk naar België! Met een stop in het Antwerpse Sportpaleis. Naast (G)Idle, zullen ook TXT, STAYC, ONEUS, ZEROBASEONE en RIIZE er op het podium verschijnen. Kortom, een niet te missen avond voor K-Pop liefhebbers!
Voor dé ultieme fiesta moet je op vrijdag 8 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena zijn. Daar viert Belle Perez haar succesvolle carrière tijdens het vurige jubileumconcert ’25 Jaar Hits’. Verwacht je aan zwoele latin-klassiekers, nieuwe songs, muzikale pareltjes en uiteraard haar fantastische liveband.
Na een uitverkochte editie in Parijs vorig jaar met 35.000 bezoekers, komt Music Bank in 2024 eindelijk naar België! Beleef het beste van Koreaanse muziek, geniet van de meest sensationele muziekshow op tv die al je zintuigen prikkelt, en bereid je voor op fenomenale optredens & adembenemende muziek gebracht door Zuid-Korea’s beste artiesten. Op zaterdag 20 april, live in het Sportpaleis in Antwerpen!
Na twee uitverkochte shows in Brussel, keert Sadeck Berrabah, de Franse danser en choreograaf, in 2024 terug naar België met zijn zijn show “Murmuration”. Wegens grote vraag keert dit adembenemende dansspektakel met meer dan 46 dansers terug met een heuse tour door Luxemburg en België.
Van het onverwacht winnen van een zangwedstrijd tot een jubileumconcert in één van de grootste concertzalen in Vlaanderen: Op zondag 8 december komt Dana Winner naar de Lotto Arena in Antwerpen om samen met haar fans 35 jaar aan muzikale hoogtepunten, haar grootste hits en herinneringen te vieren!
DYSTINCT is momenteel terug in de studio om nieuwe nummers te schrijven, en begin 2024 vertrekt hij opnieuw op wereldtournee door Noord-Amerika en Europa, met ook een stop in België: op woensdag 14 februari staat hij in La Madeleine in Brussel.