GL-500x300_zwart

Concertnieuws

Welkom op onze concertnieuws pagina, waar je de laatste updates en informatie over aankomende evenementen kunt vinden. 

Mis nooit meer een optreden van je favoriete artiest door deze pagina regelmatig te controleren op updates. We hebben alle informatie die je nodig hebt over tourdata, locaties en kaartverkoop, zodat je gemakkelijk je concertbezoek kunt plannen. 

Houd deze pagina bij je favorieten en kom regelmatig terug voor het laatste concertnieuws en aankondigingen.

Karen Damen behoeft weinig woorden: flapuit, spraakwaterval, emotioneel, hart op de juiste plaats én vooral op de tong. Dat bewees ze in het verleden in tal van succesvolle televisieprogramma’s (Perfect, Camping Karen & James, The Masked Singer, …).‘De rosse van K3’ staat garant voor veel lach maar af en toe ook een traan en met haar nieuwe ‘One Woman Show’ waagt ze zich nu ook op het podium van de Vlaamse theaterzalen.
Al meer dan 55 jaar brengt Tower of Power het beste van funk- en soulmuziek. En na bijna 10 jaar keert de iconische band dan ook eindelijk terug naar België voor een niet te missen concert: op vrijdag 15 november 2024 in Capitole Gent! Hun liefde voor het podium is vandaag de dag nog net zo groot als in 1968.
In 2020 lanceerde Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk Nieuwjaarsconcert. Na talrijke succesvolle edities, heeft hij beslist deze traditie ook in 2025 verder te zetten en organiseert hij volgend jaar maar liefst twee concerten: op zondag 5 januari zal het feest losbarsten in Capitole Gent, gevolgd door een tweede onvergetelijke show op zondag 19 januari in CCHA Hasselt!
Inez Atili, beter bekend onder haar artiestennaam ‘Inez’, is een getalenteerde 25-jarige Marokkaans-Nederlandse zangeres. Haar muzikale reis begon op de basisschool. Op amper 12 jaar werd ze benaderd door haar leraar tijdens de schoolmusical, die met bewondering opmerkte hoe mooi Inez’ stem is. Toen realiseerde de jonge zangeres zich voor het eerst hoe begaafd ze was. Een paar jaar later besloot Inez haar talent met de wereld te delen. En nu is ze klaar om voor de allereerste keer op tournee te gaan: mis haar concert in België niet op 1 december in de AB Club in Brussel!
Een optreden van Leoniden is iets wat je nooit meer vergeet. Sinds dag één is deze ongelooflijke live-energie de kern van het DNA van Leoniden. En het is wat dit Noord-Duitse vijftal elk jaar beter, luider en groter heeft gemaakt. Nu zijn ze klaar om aan hun “Sophisticated Sad Songs – Tour 2024” te beginnen, met een stop in België op vrijdag 29 november 2024 in de AB Club in Brussel, wat tevens ook hun eerste headline show in ons land zal zijn!
Na de succesvolle passage in Brussel afgelopen januari, komt ‘Pasión de Buena Vista‘, het Cubaans spektakel dat al meer dan 800.000 bezoekers aantrok in meer dan 35 landen, in 2025 naar Gent. Samen met de Buena Vista Band, getalenteerde achtergrondzangers, de dansformatie El Grupo de Bailar en meer dan 150 op maat gemaakte kostuums, brengt ‘Pasión de Buena Vista’ een unieke show die je meeneemt doorheen de straten van het Caribische eiland. Ontdek de prachtige stemmen van Cuba, op 29 januari 2025 in Capitole Gent!