GL-500x300_zwart

Alvaro Soler

Alvaro Soler brengt zijn “Más Que Verano Tour 2024” twee keer naar België! Hij staat op 21 mei in het Koninklijk Circus in Brussel & op 23 mei in De Roma in Antwerpen. De zomerse Latin vibes zijn nooit ver weg wanneer deze Spaanse hitmachine het land aandoet!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Praktisch

21 / 05

Koninklijk Circus
Brussel

23 / 05

De Roma
Antwerpen

Informatie

In 2022 betoverde Alvaro Soler het publiek nog in een mooi gevulde Vorst Nationaal! Voor zijn aankomende tour geeft hij zijn Belgische fans een afspraak in de intieme setting van het Koninklijk Circus in Brussel en De Roma in Antwerpen!

Alvaro Soler staat synoniem voor het brengen van de ene zomerhit na de andere! Zet je schrap voor een avond met al zijn grootste hits gaande van El Mismo Sol,  Sofia,  La Cintura, Loca tot La Libertad! En afgelopen zomer bracht hij Muero uit, een mix van reggaeton- en danselementen met pakkende melodieën en beats.

Met ruim vijf miljard gecombineerde audio- en videostreams, meer dan 150 gouden en platina awards en meer dan zes miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars, is Alvaro Soler een van de meest succesvolle Latin pop artiesten in Europa. Zijn kenmerkende geluid – ergens tussen gepassioneerde emotionaliteit en direct meeslepende pop met invloeden van Latijnse genres – inspireert een wereldwijd publiek, van Buenos Aires tot Berlijn, Stockholm en São Paulo. Niet alleen schrijft en zingt hij alle nummers zelf, maar hij speelt ook verschillende instrumenten en coproduceert elk nummer. Alvaro presenteert nu een nieuwe versie van zijn zeer persoonlijke, moderne interpretatie van Latin pop.

Alvaro Soler heeft samengewerkt met internationale sterren zoals Jennifer Lopez, Flo Rida, Juanes, Birdy, David Bisbal, Topic en Nico Santos. Na uitverkochte tours en bejubelde headline-shows heeft hij podia over de hele wereld betreden in tv-formats zoals ‘The X Factor’, ‘Sing meinen Song – das Tauschkonzert’, ‘The Masked Singer’ en ‘The Voice Kids’. Hij trad ook op als stemacteur in de Disney-productie ‘Encanto’. In 2023 zet Alvaro Soler de volgende stap op weg naar succes en richt hij zich op de essentie: zijn liefde voor muziek.

De eerste preview van zijn nieuw gedefinieerde stijl is te horen in zijn single ‘Muero‘, die eigentijdse, elegante productie combineert met eclectische geluidselementen en veel positieve vibes. Het is een moderne, pakkende, feel-good track met funky gitaar en dansbare beats die ergens zweven tussen disco en Lat. Hoe klinkt Alvaro Soler in 2023 – in zijn eigen woorden? ‘Hij klinkt gedurfd, modern, volwassen, nieuwsgierig,‘ zegt de zanger en muzikant. ‘Het klinkt gewoon goed. En misschien een beetje mysterieus. In de afgelopen maanden heb ik enkele erg mooie nummers gemaakt die een beetje anders zijn dan mijn ander werk. Ik denk dat mijn fans aangenaam verrast zullen zijn!

Mis de kans niet om Alvaro Soler van dichtbij te ervaren op 21 mei in het Koninklijk Circus en op 23 mei in De Roma in Antwerpen. Tickets zijn nu te koop via www.gracialive.be!

Kijk en Ontdek