GL-500x300_zwart

concertnews

CAMILLE // SOS TOUR 2O23

Wegens de grote vraag naar tickets: 4 extra shows aangekondigd!

Afgelopen weekend was er één vol vuurwerk voor CAMILLE. Maar liefst 5 keer bracht ze het beste van zichzelf in een uitverkochte Lotto Arena, en dat is nog maar het begin: In 2023 trekt de popsensatie namelijk doorheen heel Vlaanderen met haar SOS-tour, waarvan intussen ook reeds meerdere shows uitverkocht zijn. Wegens de grote vraag naar tickets voegt de geliefde popster daarom vandaag maar liefst 4 EXTRA SHOWS toe: één in Gent, Oostende, Hasselt en Antwerpen!

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: Na maanden van voorbereiding en intensief repeteren bracht CAMILLE maar liefst 5 keer het beste van zichzelf in een uitverkochte Lotto Arena, en dat als jongste Vlaamse solo-artieste ooit. Nog maar 21 jaar, maar CAMILLE bezorgde haar duizenden fans een spectaculaire avond vol vuurwerk die ze niet snel zullen vergeten: Van haar welom bekende hits als ‘Diamant‘ tot songs uit haar nieuwste album ‘SOS’ maar ook geliefde covers uit ‘Liefde voor Muziek’ en ‘The Masked Singer’….stilstaan was dit weekend een ‘no-go’ in de Lotto Arena!
 
Dat CAMILLE geliefd is, is wel duidelijk: Intussen zijn ook meerdere shows van haar SOS-tour in 2023 reeds uitverkocht, en daarom kondigt ze vandaag maar liefst 4 EXTRA SHOWS aan: één in Gent, Oostende, Hasselt én Antwerpen! Na haar succesvolle passage afgelopen weekend in de Lotto Arena, is CAMILLE helemaal klaar voor haar SOS- tour in 2023: Ik kan niet omschrijven hoe fantastisch het was om dit weekend 5 keer opnieuw voor een uitverkochte Lotto Arena op te treden…echt: Wauw! Ik kan bijna niet geloven dat het al voorbij is, en kan al niet wachten om volgend jaar van start te gaan met mijn SOS-tour doorheen Vlaanderen!”
 
WIL JIJ OOK KOMEN MEEZINGEN MET CAMILLE?
KOOP DAN SNEL JE TICKETS VOOR EEN VAN HAAR SHOWS IN 2023!
 

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen