GL-500x300_zwart

concertnews

JOSS STONE - 11 juli 2024

DE BRITSE SOULSENSATIE KOMT OP 11 JULI NAAR KURSAAL OOSTENDE VOOR EEN NIET TE MISSEN CONCERT

Joss Stone is helemaal klaar om het publiek te betoveren met haar aankomende ‘Ellipsis’ tour: deze langverwachte tour door de VS, Zuid-Amerika, Europa en het Verenigd Koninkrijk belooft een avond van ongeëvenaarde muzikale magie waarbij ze niet alleen een gevarieerde mix van haar geliefde klassiekers zal brengen, maar ook enkele verleidelijke voorproefjes van haar aankomende nieuwe album!

De tweevoudig Brit Awards en Grammy’s winnende Joss Stone bracht haar bejubelde debuutalbumThe Soul Sessions’ uit in 2003, toen ze nog maar 16 jaar oud was. Sindsdien heeft ze negen studioalbums uitgebracht waarvan wereldwijd al meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Ze heeft al samengewerkt met legendarische artiesten als James Brown, Burt Bacharach, Stevie Wonder, Gladys Knight, Sting, Van Morrison, Melissa Etheridge, Jeff Beck, Mick Jagger en Damien Marley en heeft alleen al in de VS meer dan één miljard streams verzameld. Stone staat erom bekend te experimenteren met verschillende stijlen: zo zijn haar albums een boeiende mix van verschillende invloeden, waardoor een catalogus is ontstaan die wordt gekenmerkt door de samensmelting van haar krachtige soulstem met reggae, wereldmuziek en hip-hop geluiden.

Na het daverende succes van de ‘20 years of Soul’ tour van vorig jaar, zal Joss tijdens de ‘Ellipsis’ tour samen met haar band niet alleen een mix van haar klassieke hits brengen, maar ook enkele verleidelijke voorproefjes van haar aankomende nieuwe disco-geïnspireerde album. Het publiek kan zich verwachten aan een serenade van eigen soulnummers en een selectie zorgvuldig gekozen covers en eerbetuigingen aan artiesten die haar hebben geïnspireerd.

Wat de ‘Ellipsis’ tour zo bijzonder maakt, is de aanwezigheid van enkele zeldzame parels uit Stone’s repertoire die ze al jaren niet meer op het podium heeft gebracht. Fans krijgen de unieke kans om getuige te zijn van live uitvoeringen van nummers die een speciale en persoonlijke betekenis hebben in Stone’s muzikale reis, waardoor een intieme en nostalgische sfeer ontstaat.

Mis de komst van deze iconische soulzangeres naar België niet, op donderdag 11 juli in Kursaal Oostende! Tickets zijn verkrijgbaar via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Marti Pellow, de stem van Wet Wet Wet, komt na meer dan 10 jaar eindelijk terug naar België

Latin-sensatie Nathy Peluso komt naar Brussel voor haar allereerste eigen concert in ons land

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’