GL-500x300_zwart

concertnews

Murmuration // 09 December 2023

Een adembenemende dansshow met maar liefst 46 dansers, voor het eerst in belgië!

De Franse danser en choreograaf met miljoenen views op sociale media, Sadeck Berrabah, komt eindelijk naar België om zijn show “Murmuration” te presenteren op 9 december in het Koninklijk Circus van Brussel.

Het begon allemaal met een online geplaatste YouTube-video die in 2017 meteen viraal ging. Het publiek ontdekte voor het eerst hypnotische dansen op basis van perfect gesynchroniseerde armpassages. Het internet was er helemaal van in de ban en het aantal likes explodeerde. Door in 2021 de finale van ‘La France a un incroyable talent’ (de Franse versie van Belgium’s Got Talent) te bereiken, zag Sadeck Berrabah zijn faam stijgen en werd zijn razendsnelle opkomst een succesverhaal.

Prestigieuze samenwerkingen met evenementen zoals de Grammy Awards, de Victoires de la Musique en de Olympische Spelen van Parijs 2024 volgden, maar ook beroemdheden zoals Shakira, J Balvin, The Black Eyed Peas en Jennifer Lopez deden al een beroep op het creatieve genie van Sadeck. Terwijl de modewereld (Christian Louboutin, Moncler,…) in de rij staat om met hem samen te werken, is hij nu op weg om een ster te worden in de Verenigde Staten, door daar de finale te halen van America’s Got Talent.

Begin 2023 besloot de danser zijn creatieve ideeën te bundelen in een show voor het grote publiek: “Murmuration” zag het daglicht. Het resultaat? Een ware triomf!​ De uitverkochte shows stapelen zich op en ondertussen bezochten meer dan 40.000 toeschouwers deze met lofzangen overladen show.

Laatst aangekondigd

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 Nieuwjaarsconcerten: in Capitole Gent & CCHA Hasselt