GL-500x300_zwart

concertnews

MUSIC BANK // 20 APRIL 2024

Music Bank voegt (g)I-dle toe aan line-up k-pop festival

Music Bank voegt (G)I-dle toe aan de line-up! Het gekende K-Pop festival, van het gelijknamige Zuid-Koreaanse muziekprogramma, komt op zaterdag 20 april eindelijk naar België! Met een stop in het Antwerpse Sportpaleis. Naast (G)Idle, zullen ook TXT, STAYC, ONEUS, ZEROBASEONE en RIIZE er het podium betreden. 

G)-Idle is een meidengroep van 5 leden onder CUBE Entertainment. De groep bestaat uit: Miyeon, Minnie, Soyeon, Yuqi, en Shuhua. De groep steeg naar nationale bekendheid in 2020 met hun single album “Dumdi Dumdi“, die piekte op nummer twee in de Circle Chart en werd de tweede best verkochte single aller tijden door een meidengroep. Hun volgende single “Tomboy” van hun eerste volledige album “I Never Die” bereikte de top van de “Circle” hitlijsten, bleef meer dan twee maanden bovenaan de hitlijsten en werd bovendien platina gecertificeerd door de Korean Music Content Association (KMCA).

Hun volgende single “Nxde” stond ook bovenaan de Circle Chart, waardoor (G)I-dle de enige artiest is die twee nummers heeft die PAK behaalden in 2022. In tegenstelling tot de meeste K-pop meidengroepen is (G)I-dle direct betrokken bij de creatie van hun muziek. Op 8 januari 2024 onthulde (G)I-DLE de eerste teaser post voor hun tweede volledige album, gepland voor release op 29 januari.

De Zuid-Koreaanse idols zullen op zaterdag 20 april het podium van het Sportpaleis betreden om hun grootste hits te brengen die wereldwijd al miljoenen harten hebben veroverd.
 
Music Bank belooft een onvergetelijke ervaring voor K-Pop liefhebbers: een avond gevuld met het beste van Koreaanse muziek gebracht door Zuid-Korea’s populairste artiesten, op zaterdag 20 april live in het Sportpaleis. Mis het niet en koop nu je tickets op ticketmaster.be

Laatst aangekondigd

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 Nieuwjaarsconcerten: in Capitole Gent & CCHA Hasselt