GL-500x300_zwart

concertnews

CAMILLE KONDIGT EXTRA sportpaleis SHOW AAN op ZONDAG 5 MEI OM 10U

HIERMEE IS ZE DE JONGSTE SOLO-ARTIESTE WERELDWIJD DIE MET 4 OPEENVOLGENDE SHOWS IN DE ANTWERPSE CONCERTZAAL STAAT

Geen enkele andere soloartiest nationaal én internationaal deed het haar al voor: het weekend van 4 & 5 mei zal CAMILLE als jongste soloartiest ooit in het Sportpaleis staan met maar liefst vier shows. Naast de drie eerder aangekondigde shows (zaterdag 4 mei om 14u & 18u, zondag 5 mei om 14u) wordt er wegens grote vraag nu ook een extra show toegevoegd op zondag 5 mei om 10u. De populaire zangeres werd zonet zelf verrast met dit nieuws door Laura Govaerts, én kreeg bovendien de primeur om haar eigen show live in verkoop te zetten.

Tickets voor de extra show op 5 mei om 10u zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Amper één jaar geleden verkocht CAMILLE maar liefst 5 keer de Lotto Arena uit,. Een straffe prestatie, want hiermee was ze de jongste Vlaamse solo-artieste ooit die in deze zaal optrad. In mei 2024 gaat ze echter nog een stap verder, want dan trekt ze met haar nieuwe show ‘MAGIE’ naar het grotere Sportpaleis. En het ziet ernaar uit dat ook deze zaal uit zijn voegen zal barsten: Naast de drie eerder aangekondigde shows werd er wegens grote vraag namelijk zonet nog een extra show toegevoegd op zondag 5 mei om 10u. Hiermee is ze niet alleen de jongste solo-artieste in België, maar zelfs wereldwijd die als eerste met zoveel aansluitende shows in de Antwerpse concerttempel zal staan. Met deze straffe prestatie bevestigt de amper 22-jarige zangeres nog maar eens haar unieke positie in de hedendaagse muziekindustrie.

De Vlaamse artieste werd zelf met dit nieuws verrast door Laura Govaerts, die de nietsvermoedende zangeres in het Sportpaleis stond op te wachten om haar van deze uitzonderlijke mijlpaal op de hoogte te brengen. En daar bleef het niet bij, want CAMILLE kreeg bovendien zelf de eer om deze extra show live op de radio in verkoop te zetten.

De jonge artieste heeft momenteel haar handen vol met opnames van haar aankomende telenovelle ‘Milo’, dat in het voorjaar van 2024 op het scherm zal verschijnen, maar is al volop aan het aftellen om in mei 2024 het podium van de Antwerpse concertarena te betreden en er voor een betoverende show te zorgen. De details houdt de populaire zangeres voorlopig nog even geheim, maar fans kunnen zich verheugen op een spectaculaire show met een topproductie van internationaal niveau. Denk daar nog adembenemende outfits, wervelende choreografieën en natuurlijk al haar grootste hits én spiksplinternieuwe muziek uit MAGIE bij (dat sinds de release al acht weken lang in de top 10 van de Vlaamse ultratop staat),  en dan is één ding alvast zeker: het belooft een show te worden die jong én oud betoverd zal achterlaten!

Fans die CAMILLE haar passage in het Sportpaleis niet willen missen, kunnen tickets kopen voor haar show ‘MAGIE’ op 4 & 5 mei in het Sportpaleis!

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen