GL-500x300_zwart

concertnews

Francis Cabrel - trobador tour

Zijn concert in november in De Roma in Antwerpen was in een mum van tijd uitverkocht. Daarom kondigt de Franse ster twee extra data aan!

De bekende chansonnier Francis Cabrel is terug! “A l’aube revenant”, zijn veertiende studioalbum en opvolger van “In Extremis”, wordt gesierd door dertien gloednieuwe nummers. Uiteraard maakt de Franse ster van de gelegenheid gebruik om opnieuw op tournee te gaan, en jawel, met Le Trobador Tour komt Cabrel voor de eerste keer naar het Capitole Gent.

Francis Cabrel (1953) is één van de meest populaire zangers van zijn generatie, die bekend werd als lid van Les Enfoirés en tijdloze hits scoorde met nummers als “Je ‘l aime à mourir”, “Je ’t aimais, je t’aime, je ’t aimerai,” “Encore et encore” en “La Corrida”. Cabrel is naast een geweldig entertainer, ook een begenadigd componist met een heel eigen signatuur. Zo combineert hij verschillende muziekstijlen en geef hij een swingende en bluesy invulling aan het klassieke genre van het Franse chanson. Zijn teksten bevatten zowel de poëzie van de Franse taal als maatschappelijk relevante boodschappen.

Tickets zijn te koop via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Meidengroep (G)I-dle toegevoegd aan line-up Music Bank Antwerpen

Belle Perez viert ’25 Jaar Hits’ op 8 november 2024 in de Lotto Arena

Voor het eerst in de geschiedenis strijkt het meest legendarische K-Pop festival MUSIC BANK neer in Antwerpen!