GL-500x300_zwart

concertnews

Francis Cabrel - trobador tour

Zijn concert in november in De Roma in Antwerpen was in een mum van tijd uitverkocht. Daarom kondigt de Franse ster twee extra data aan!

De bekende chansonnier Francis Cabrel is terug! “A l’aube revenant”, zijn veertiende studioalbum en opvolger van “In Extremis”, wordt gesierd door dertien gloednieuwe nummers. Uiteraard maakt de Franse ster van de gelegenheid gebruik om opnieuw op tournee te gaan, en jawel, met Le Trobador Tour komt Cabrel voor de eerste keer naar het Capitole Gent.

Francis Cabrel (1953) is één van de meest populaire zangers van zijn generatie, die bekend werd als lid van Les Enfoirés en tijdloze hits scoorde met nummers als “Je ‘l aime à mourir”, “Je ’t aimais, je t’aime, je ’t aimerai,” “Encore et encore” en “La Corrida”. Cabrel is naast een geweldig entertainer, ook een begenadigd componist met een heel eigen signatuur. Zo combineert hij verschillende muziekstijlen en geef hij een swingende en bluesy invulling aan het klassieke genre van het Franse chanson. Zijn teksten bevatten zowel de poëzie van de Franse taal als maatschappelijk relevante boodschappen.

Tickets zijn te koop via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen