GL-500x300_zwart

concertnews

Lord Of The Dance // Oktober 2023

WEGENS GROOT SUCCES: Michael Flatley's Lord Of The Dance komt in 2023 terug naar Kursaal Oostende!

Na hun succesvolle november-tour met uitverkochte shows in o.a. Gent, Hasselt, Parijs, Amsterdam, Rotterdam,….keert Michael Flatley’s “Lord Of The Dance” wegens grote vraag in 2023 terug naar België: Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023 komt dé referentieshow in de Ierse dans eindelijk opnieuw naar Kursaal Oostende met een adembenemend totaalspektakel dat iedereen aanspreekt!

Gisterenavond vond in Brussel de allerlaatste voorstelling voor dit jaar in België plaats van het Ierse dansgezelschap, en daarom zakte niemand minder dan de enige échte Lord Of The Dance Michael Flatley af naar België.

Het was bovendien een extra speciale avond voor hem, want de legendarische choreograaf en danser werd op het podium bekroond met een award ter ere van zijn 25-jarige carrière met ‘Lord Of The Dance’:
“Ik voel me ontzettend vereerd om deze award hier vanavond in België in ontvangst te nemen. Het is keer op keer een plezier om hier op te treden, en ik wil mijn Belgisch publiek dan ook bedanken voor hun 25 jaar aan trouw en warm applaus! Vanavond is de laatste keer dit jaar dat we hier optreden, maar ik kijk er nu al naar uit om in 2023 terug te komen naar Oostende met opnieuw een spectaculaire show!”
 
Hun succesvolle tour van dit jaar zit er nog maar net op, maar wegens grote vraag keert het wereldbekende dansgezelschap volgend jaar terug naar België: Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023 zal dé referentieshow in de Ierse dans na bijna 5 jaar afwezigheid terugkeren naar Kursaal Oostende met een spectaculaire show!
 
Michael Flatley’s ‘Lord of the Dance’ maakte al indruk op toeschouwers over de hele wereld met een unieke combinatie van krachtige Ierse dans, originele muziek, boeiende verhaallijnen en sensualiteit. Sinds de première in Dublin in 1996 was Lord Of The Dance al te zien in meer dan 1.000 zalen wereldwijd, en woonden meer dan 60 miljoen mensen in 60 verschillende landen op alle continenten de voorstelling bij. Dit maakt de dansproductie tot een van de meest succesvolle ter wereld, dat ongeëvenaarde lofbetuigingen blijft ontvangen en nog steeds wereldwijd records blijft breken.
 
Door de tijdloze en universele uitstraling is Lord of the Dance een modern wereldwonder, een mythe en een levende legende geworden. Mis hun komst naar Kursaal Oostende in 2023 niet en koop nu je tickets!
 

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen