GL-500x300_zwart

concertnews

J Balvin // 24 mei 2024

Schrijf je nu in en krijg toegang tot de exclusieve presale op donderdag 30 november

Afgelopen zomer kregen zijn fans al een voorsmaakje tijdens zijn succesvolle passage op Les Ardentes, waar hij één van de vier headliners was naast Kendrick Lamar, Travis Scott en Central Cee, en in 2024 komt hij terug naar ons land voor een eigen concert: op 24 mei 2024 in de ING Arena (voormalig Paleis 12) in Brussel. Het wordt een spectaculaire show met nieuwe muziek én zijn grootste hits!

Zij die het niet willen missen, kunnen zich vanaf nu inschrijven om toegang te krijgen tot de EXCLUSIEVE PRESALE die start op donderdag 30 november om 10u (inschrijven is mogelijk tot 29 november om 23u59).

J Balvin is een veelvoudig bekroond internationale ster die al in de prijzen viel op de Billboard Music Awards, American Music Awards, Latin GRAMMY’s en vele andere. De iconische reggaeton superster komt oorspronkelijk uit Medellín, Colombia en is met meer dan 35 miljoen platen wereldwijd één van de best verkopende Latin music artiesten vandaag de dag. Hij heeft standvastig culturele barrières doorbroken en is uitgegroeid tot één van de Top 10 meest wereldwijd gestreamde artiesten, waardoor hij een grote groep fans over de hele wereld heeft opgebouwd.

J Balvin kondigde recent zijn langverwachte 2024 headliner “Que Bueno Volver a Verte” International Tour aan. Deze tour komt na een drukke festivalzomer waar hij meerdere uitverkochte shows gaf in Parijs, België, Spanje, Zwitserland, Singapore, Australië en nog veel meer. Tijdens deze nieuwe tour zal Jose arena’s aandoen in 20 Europese steden met stops in Duitsland, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Litouwen, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

“Latino Gang – Ik kan niet wachten om jullie te zien! We hebben samen zoveel plezier gehad dat we het gewoon nog een keer moeten doen!” zegt J Balvin. “Ik vind het geweldig om volgend jaar met een compleet nieuwe show, met nieuwe muziek op pad te gaan met de ‘Que Bueno Volver a Verte’ (‘Goed Om Je Weer Te Zien’) tour in het buitenland. We hebben iets heel speciaals voor jullie in petto en ik kan niet wachten om het volgende hoofdstuk van mijn muziek te onthullen. Je kan op de hoogte blijven van alle tourinformatie via WhatsApp en sms op +1 917 920 5445.”

Met de vinger aan de pols van o.a. entertainment, mode, digitale cultuur en meer, heeft Balvin keer op keer bewezen een niet te stoppen kracht en inspiratie te zijn voor opkomende artiesten, ondernemers en de Latijnse gemeenschap. Mis het concert van deze reggaeton-sensatie niet, op 24 mei in de ING Arena in Brussel!

De algemene ticketverkoop start op vrijdag 1 december om 10u via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen