GL-500x300_zwart

J Balvin

Dé reggaeton sensatie J Balvin komt op vrijdag 24 mei 2024 naar de ING Arena (Paleis 12) in Brussel met zijn "QUE BUENO VOLVER A VERTE" international tour.

Praktisch

J Balvin

Dé reggaeton sensatie J Balvin komt op vrijdag 24 mei 2024 naar de ING Arena (Paleis 12) in Brussel met zijn "QUE BUENO VOLVER A VERTE" international tour.

Praktisch

Informatie

Afgelopen zomer kregen zijn fans al een voorsmaakje tijdens zijn succesvolle passage op Les Ardentes, waar hij één van de vier headliners was naast Kendrick Lamar, Travis Scott en Central Cee, en in 2024 komt hij terug naar ons land voor een eigen concert: op 24 mei 2024 in de ING Arena (Paleis 12) in Brussel! Het wordt een spectaculaire show met nieuwe muziek én zijn grootste hits!

J Balvin is een veelvoudig bekroond internationale ster die al in de prijzen viel op de Billboard Music Awards, American Music Awards, Latin GRAMMY’s en vele andere. De iconische reggaeton superster komt oorspronkelijk uit Medellín, Colombia en is met meer dan 35 miljoen platen wereldwijd één van de best verkopende Latin music artiesten vandaag de dag. Hij heeft standvastig culturele barrières doorbroken en is uitgegroeid tot één van de Top 10 meest wereldwijd gestreamde artiesten, waardoor hij een grote groep fans over de hele wereld heeft opgebouwd.

J Balvin kondigde recent zijn langverwachte 2024 headliner “Que Bueno Volver a Verte” International Tour aan. Deze tour komt na een drukke festivalzomer waar hij meerdere uitverkochte shows gaf in Parijs, België, Spanje, Zwitserland, Singapore, Australië en nog veel meer. Tijdens deze nieuwe tour zal Jose arena’s aandoen in 20 Europese steden met stops in Duitsland, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Litouwen, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

“Latino Gang – Ik kan niet wachten om jullie te zien! We hebben samen zoveel plezier gehad dat we het gewoon nog een keer moeten doen!” zegt J Balvin. “Ik vind het geweldig om volgend jaar met een compleet nieuwe show, met nieuwe muziek op pad te gaan met de ‘Que Bueno Volver a Verte’ (‘Goed Om Je Weer Te Zien’) tour in het buitenland. We hebben iets heel speciaals voor jullie in petto en ik kan niet wachten om het volgende hoofdstuk van mijn muziek te onthullen. Je kan op de hoogte blijven van alle tourinformatie via WhatsApp en sms op +1 917 920 5445.”

Met de vinger aan de pols van o.a. entertainment, mode, digitale cultuur en meer, heeft Balvin keer op keer bewezen een niet te stoppen kracht en inspiratie te zijn voor opkomende artiesten, ondernemers en de Latijnse gemeenschap. Mis het concert van deze reggaeton-sensatie niet, op 24 mei in de ING Arena in Brussel!

Koop nu je tickets via www.gracialive.be.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Inez

Inez

CA7RIEL & Paco Amoroso

CA7RIEL & Paco Amoroso

Leoniden

Leoniden

Schrijf je nu in voor

J Balvin's Exclusieve presale