GL-500x300_zwart

concertnews

Dana Winner // 8 december 2024

DANA WINNER VIERT HAAR 35-JARIGE CARRIÈRE MET EEN GROOTS JUBILEUMCONCERT IN DE LOTTO ARENA IN ANTWERPEN!

Van het onverwacht winnen van een zangwedstrijd tot een jubileumconcert in één van de grootste concertzalen in Vlaanderen: Op zondag 8 december komt Dana Winner naar de Lotto Arena in Antwerpen om samen met haar fans 35 jaar aan muzikale hoogtepunten, haar grootste hits en herinneringen te vieren.

Tickets zijn vanaf maandag 11 december verkrijgbaar om 12u via www.gracialive.be.

Na het inschrijven voor een zangwedstrijd onder aanmoediging van haar volleybalvrienden, ging de bal aan het rollen: in 1989 had Dana Winner met ‘Op het dak van de wereld’ haar eerste hit te pakken, waarna haar muziekcarrière een succesverhaal werd. Sindsdien bekoort de artieste al meer dan drie decennia lang fans over de hele wereld met haar onmiskenbare stem, stond ze al voor talloze uitverkochte arena’s en werkte ze al samen met internationale artiesten als Ronan Keating en Il Divo.

Haar populariteit reikt intussen ver voorbij de grenzen van Vlaanderen en Nederland, strekkend tot Duitsland, Denemarken, Israël, Zuid-Afrika, Brazilië en zelfs Thailand. Haar buitengewone vertolking van ‘One Moment In Time‘ van Whitney Houston werd intussen wereldwijd zelfs al meer dan 220 miljoen keer bekeken.

Het jubileumconcert op 8 december 2024 belooft een unieke ervaring te worden waarbij Dana Winner haar fans meeneemt op een reis door haar onvergetelijke carrière: het wordt een avond gevuld met de grootste hits uit haar uitgebreide repertoire en muzikale hernneringen van de afgelopen 35 jaar! 
 
“In de voorbije 35 jaar is heel de muziekindustrie veranderd en ben ik steeds blijven doorgaan. Van dag 1 zoek ik mensen die mij steunen en mij de vreugde geven in mijn job, en die vind ik nu bij mijn platenfirma CNR, mijn promotor Gracia Live en de menson rondom mij die alles in goede banen laten verlopen. De steun die iedereen mij al die jaren gegeven heeft, is ongelooflijk. Met de mooie muzikale vooruitzichten die ik heb voor volgend jaar, wordt 2024 een jaar vol uitdagingen waar ik ongelooflijk veel zin in heb en heel dankbaar voor ben! ”

Dana Winner is echter nog lang niet aan haar proefstuk toe, want vandaag bracht ze ook haar nieuwste album ‘Turn The Page’ uit, én haar nieuwe single ‘Ik Neem Je Mee’, een vertaling van haar nummer ‘Turn The Page’ uit 2014. Dit album is een verzameling van o.a. eerder uitgebrachte singles en sterke covers. Zo staan onder andere de nummers ‘Miss You Most’, ‘Schilderij’ en ‘Weer Bij Mij’ op de plaat, maar ook de single ‘Never Enough’, een cover van één van de songs uit de populaire film ‘The Greatest Showman’. Daarnaast staan er ook nieuwe nummers op, zoals een sterke cover van ‘A Million Dreams’ van P!nk en een nummer in het Duits: ‘Mein Wort’. Het album is vanaf nu te bestellen en te beluisteren via deze link.

Het belooft alvast een niet te missen avond te worden op zondag 8 december 2024 in de Lotto Arena in Antwerpen! Zij die het niet willen missen, kunnen vanaf maandag 11 december om 12u tickets kopen via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 Nieuwjaarsconcerten: in Capitole Gent & CCHA Hasselt