GL-500x300_zwart

JUANES

De Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES begint binnenkort aan een prestigieuze tournee door Europa. Hij komt voor de allereerste keer naar Antwerpen voor een uniek concert op zaterdag 22 juni!

Praktisch

JUANES

De Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES begint binnenkort aan een prestigieuze tournee door Europa. Hij komt voor de allereerste keer naar Antwerpen voor een uniek concert op zaterdag 22 juni!

Praktisch

Informatie

Na zijn uitverkochte concert in het Koninklijk Circus in Brussel vorig jaar, komt JUANES op zaterdag 22 juni voor de allereerste keer naar Antwerpen als onderdeel van zijn nieuwe EUROPE TOUR 2024. De tour komt na zijn veelgeprezen album “VIDA COTIDIANA” dat eind 2023 uitkwam en volgt op de huidige succesvolle tour in Noord-Amerika met verschillende uitverkochte shows.

Juanes, geboren en getogen in Medellín, Colombia, is onbetwistbaar de belangrijkste Latin Rock-ambassadeur en voorvechter van sociale verandering. Door TIME geprezen als “één van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld”, is Juanes de enige artiest met 2 Billboard’s “Top-5 Latin Pop Songs of All-Time”, 12 nummer-1 singles in de V.S., tientallen baanbrekende Spaanse televisie optredens en maar liefst 27 GRAMMY & Latin Grammy Awards (van een recordaantal van 45 nominaties voor een solo artiest) op zijn naam.

Na de release van het succesvolle album “ORIGEN“, dat door ROLLING STONE werd geprezen als “Een meesterwerk… een voortreffelijk album dat verder gaat dan de liedjes, tot genialiteit” en dat zowel de LATIN GRAMMY voor “Best Pop-Rock Album” als de GRAMMY award voor “Best Latin Rock or Alternative Album” won, bracht Juanes in 2023 het veelgeprezen en zeer persoonlijke album “VIDA COTIDIANA” (‘Everyday Life’) uit – dat in september ook een uitgebreide (DELUXE VERSIE) release kreeg.

Het album werd alom geprezen door fans en critici als “het beste album uit Juanes’ carrière”, en kreeg al verschillende prijzen toegekend zoals de LATIN GRAMMY van 2023 voor “Best Pop-Rock Album” en de GRAMMY van dit jaar voor “Best Latin Rock or Alternative Album”.

Tal van media hebben het album geprezen als één van ‘The Best Latin Music of 2023’, waaronder NPR, Billboard, Variety en Rolling Stone: “Drie decennia in de industrie hebben [de] creativiteit niet getemperd… van een van de meest geliefde sterren in de Spaanstalige wereld, en zijn ]11e] album bewijst dat….  Een van de beste latin albums van het jaar…Vida Cotidiana staat vol met lessen van zijn helden, maar het is opgebouwd uit originele nummers geladen met nieuwe energie, een aantal van Juanes’ beste schrijfwerk…en vlijmscherpe productie”.

Gedreven door het geluid van Juanes’ eigen recent onthulde signature Fender Stratocaster, is hij met de VIDA COTIDIANA WORLD TOUR fans over de hele wereld aan het boeien: het huidige deel van de Noord-Amerikaanse tour heeft al verschillende uitverkochte shows, en The Los Angeles Times heeft de productie uitgeroepen als “A Magic Night… A Guitar Masterclass… Packed to Capacity… And One Of His Best Performances To Date”.

Mis het allereerste concert van Juanes in Antwerpen niet, op zaterdag 22 juni in de Roma! Tickets gaan in verkoop op vrijdag 22 maart om 10u via www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

The Struts & Barns Courtney

The Struts & Barns Courtney

Dardust

Dardust

Karen Damen

Karen Damen