GL-500x300_zwart

concertnews

Disney on ice - 2025

Disney On Ice keert terug naar de Lotto Arena in Antwerpen met 'De Magische Reis' van 19 t.e.m. 23 februari 2025

Februari was gewoonweg betoverend met de voorstellingen van Disney On Ice in de Lotto Arena in Antwerpen! Maar er is nog meer goed nieuws, want in 2025 komt Disney On Ice terug met een gloednieuwe show: ‘De Magische Reis!’ Bereid je voor op een wereld vol betovering, verrassingen en onvergetelijke momenten op het ijs. Wil jij de magie niet missen? Reserveer dan nu alvast je plaatsen!

Bereid je voor op een magische reis met Mickey Mouse en zijn Disney-vrienden naar al jouw favoriete Disney-bestemmingen:

Trek met The Lion King op safari door de savanne en reis mee met Vaiana naar het zonovergoten Motunui. Vlieg mee met Aladdin en beleef samen met Woody, Buzz Lightyer en Toy Story bende een doldwaas avontuur op een levensgrote kermis.

Ontmoet Mickey, Minnie, Donald, Goofy, de Disney-prinsessen en de sterren uit Aladdin, Vaiana, Frozen, De Leeuwenkoning, Toy Story 4, Mary Poppins Returns en Incredibles 2.

Maak je klaar voor een betoverende reis die je niet snel zult vergeten, van 19 t.e.m. 23 februari 2025 in de Lotto Arena in Antwerpen!

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen