GL-500x300_zwart

concertnews

Laura Pausini // 10 februari 2024

HAAR EERSTE CONCERT IN ONS LAND IN ZES JAAR EN HAAR 8 STE PASSAGE IN VORST NATIONAAL!

De langverwachte data van de LAURA PAUSINI WORLD TOUR 2023/2024 zijn eindelijk bekendgemaakt. Eind 2023 zal de Italiaanse ster starten aan haar wereldtournée, met ook een stop in België: Op zaterdag 10 februari 2024 zal ze in Vorst Nationaal in Brussel staan voor een niet te missen concert!

In december zal Laura Pausini aan haar langverwachte wereldtournee beginnen in Rome, dit na het succes van #LAURA30, de ongelooflijke muziekmarathon waarbij ze in 24 uur maar liefst drie live-optredens gaf op drie podia in New York, Madrid en Milaan om een ongeëvenaarde 30 jaar van haar carrière te vieren.
 
Deze wereldtrounee wordt een geweldige comeback voor Laura Pausini waarbij ze haar muziek, na de World Tour Première op het San Marcoplein in Venetië en Plaza de España in Sevilla, naar enkele van de meest prestigieuze arena’s ter wereld zal brengen. Haar talloze fans zullen Laura eindelijk opnieuw kunnen ontmoeten tijdens een show waarbij ze haar uitgebreide repertoire zal verrijken met haar nieuwste muziek, die tevens een nieuw hoofdstuk in haar carrière inluidt.
 
“Ik ben sinds 2019 niet meer op tournee geweest.” – zegt Laura Pauisini. “Het is wat ik het meest gemist heb de afgelopen jaren.Toen ik met Paolo, vanaf vandaag mijn man, nadacht over onze huwelijksreis, keken we in elkaars ogen en beseften we allebei dat de beste manier om het te vieren en écht gelukkig te zijn, was om weer op het podium te staan.De nieuwe wereldtournee wordt daarom onze eigen huwelijksreis!”
 
Vanaf 23 maart 2023 is ook de vinyl vanUn Buon Inizio/Un Buen Inicio’ verkrijgbaar, Laura Pausini haar nieuwste single. Op de vinyl staat ook de gloednieuwe onuitgebrachte track Davanti a noi / Frente a Nosotros, een nummer geschreven door Laura Pausini, Paolo Carta en Niccolò Agliardi, dat de soundtrack was van Laura en Paolo’s huwelijk.
 
Mis deze langverwachte terugkeer van Laura Pausini naar België niet, op zaterdag 10 februari 2024 in Vorst Nationaal, Brussel! Tickets in verkoop vanaf zaterdag 25 maart om 09u00 via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Wegens grote vraag keert Party 101 met DJ Matt Bennett deze zomer terug naar Brussel

Het Béjart Ballet Lausanne komt in 2025 terug naar Antwerpen… en in 2026 keert het terug naar Brussel

Colombiaanse artiest en internationale superster JUANES komt voor de allereerste keer naar Antwerpen