IDINA MENZEL

IDINA MENZEL

TONY AWARD & OSCARS WINNARES, ACTRICE, ZANGERES EN STER VAN FROZEN, IF/THEN, WICKED EN GLEE

Dit evenement is afgelopen

Op 17 juni 2015 komt Tony Award winnares Idina Menzel met haar wereldtournee naar de Stadsschouwburg in Antwerpen

Zangeres van “Let it Go” en “Elsa” in Frozen

Actrice, zangeres, en musicalster Idina Menzel is bij het grote publiek bekend door de succesvolle Disney animatiefilm ‘Frozen’. Hierin vertolkte zij de stem van Elsa en zong de wereldhit ‘Let It Go’ waarmee ze niet alleen de Billboard Top 10 behaalde, maar ook de Oscar voor Beste Original Song won.

Tony Award voor Wicked Musical

Idina Menzel begon haar carrière als Maureen in de Pulitzerprijs winnende musical Rent en won vervolgens haar eerste Tony Award voor haar vertolking van Alphaba in de musical ‘Wicked’. De actrice was daarnaast ook nog te zien als de moeder van Rachel Berry in de populaire televisieshow Glee en op het witte doek te bewonderen naast actrices Susan Sarandon en Amy Adams in de film Enchanted.

Broadway Show If/Then

Momenteel is Idina Menzel nog even te zien in de rol van Elizabeth in de Broadway show If/Then, waarvoor ze haar derde Tony nominatie heeft gekregen. Tijdens de uitreiking van de Tony Awards het afgelopen jaar bracht ze het schitterende nummer Always Starting Over uit deze musical ten gehore.

Frozen 2

Disney is druk bezig een vervolg op ‘Frozen’ te maken. ‘Frozen 2’ wordt klaargestoomd door Disney Animation, de animatieafdeling van Disney. In ‘Frozen’ beleven de hoofdpersonages blondine Elsa en haar zuster Anna een resem boeiende avonturen, zo boeiend zelfs dat ze de prent twee Oscars opleverden.

Idina Menzel zelfs in België te bewonderen!

Haar huidige wereldtournee start eind mei in Azië en zal daarna via Europa uiteindelijk in Noord Amerika eindigen. Op woensdag 17 juni 2015 krijgen alle Belgische fans de mogelijkheid de wereldster te bewonderen in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

De voorverkoop voor het concert van Idina Menzel gaat van start op vrijdag 20 maart om 10.00 uur.

“[Menzel] sings beyond anyone’s idea of reasonable vocal or emotional limits…” – New York Magazine
“[Menzel has a] tear-down-the-house voice and commanding personality…” – Variety
“the Streisand of her generation” – The Denver Post
“she can shake the rafters and pierce your heart all at once” – Entertainment Weekly
“no mystery as to why the audience adores her.” – The Hollywood Reporter