Seal

Seal

Op 8 juli in het Koninklijk Circus

Seal en N8N 8 juli Koninklijk Circus

Dit evenement is afgelopen

Na de lancering van zijn nieuwe album ‘Seven’, is Seal er weer helemaal klaar voor om deze zomer op het podium te staan. Op 8 juli komt Seal naar Brussel, dit in het intieme kader van het Koninklijk Circus.

Al sinds het begin van zijn carrière had de uit Londen afkomstige singer-songwriter Seal – die trouwens al verschillende platina platen op zijn naam mocht schrijven – slechts één creatief doel voor ogen: zijn muziek gebruiken om de macht van de liefde vorm te geven. Seal is een gevestigde superster en verkocht van zijn acht studioalbums wereldwijd al meer dan 30 miljoen exemplaren. Zijn unieke stem was voor het eerst te horen op Adamski’s kaskraker uit 1991, Killer, gevolgd door zijn hit Crazy, die in geen tijd de Top 10 veroverde. Na zijn fantastische debuutalbum sleepte hij in 1992 de prestigieuze BRIT award voor “Best British Male” in de wacht, terwijl hits als Kiss From a Rose (de onvergetelijke soundtrack van Batman Forever) hem verschillende Grammy’s en wereldwijd respect opleverden.

In november bracht Seal 7 uit, zijn negende album, waarvoor hij opnieuw in zee ging met zijn producer van oudsher, Trevor Horn. Zijn doel is intussen nog niet veranderd. Hij blijft proberen om de liefde in al haar facetten te bezingen. “Ik wil gewoon dat mensen blijven voelen,” zegt hij. Een missie die werkelijk niemand hem nadoet.

Deze zomer toont Seal nogmaals dat hij alles aankan van soul tot pop, een intens muzikaal moment dat u in geen geval mag missen!

N8N zal het voorprogramma verzorgen van Seal. N8N zal beginnen om 20 u. Voor meer informatie over N8N, check zeker deze pagina.

Tickets en info:

Seal op 8 juli in het Koninklijk Circus in Brussel
Voor tickets bel 02 218 20 15