A Life in Music – Final World Tour op 27 oktober 2016 de BOZAR in Brussel aandoet

Met Pianist Lorenzo Bavaj en Soprano Salome Jicia

Gracia Live kondigt met trots aan dat A Life in Music – José Carreras – Final World Tour op 27 oktober 2016 de BOZAR in Brussel aandoet.

A Life in Music is niet zomaar een afscheidstournee, maar brengt een overzicht van het muzikale leven van een van de grootste tenoren aller tijden. Het wordt een gala-avond vol passie en emotie.

José Carreras weet waarover hij spreekt. Op het hoogtepunt van zijn flitsende carrière werd hij ziek en moest hij de strijd aangaan met leukemie. Hij wist op miraculeuze wijze van de ziekte te herstellen en stichtte de José Carreras Leukaemia Foundation, om zo iets aan de samenleving terug te kunnen geven.

Zijn comeback was een groot succes, met als hoogtepunt het legendarische concert van “de drie tenoren” – Carreras, Domingo en Pavarotti – dat door miljoenen mensen over de hele wereld werd gezien.

Wanneer José Carreras zijn liederen vertolkt, ziet het publiek dat hij zingt over zijn leven. Hij brengt elke noot met hart en ziel.

José Carreras heeft meer dan 160 albums opgenomen waarvan 50 volledige opera’s, heeft in iedere operazaal ter wereld opgetreden en  heeft meer dan 75 millioen albums verkocht.

Het romantische repertoire zal gegarandeerd volle zalen lokken. Met dit materiaal doen zijn lyrische stemkwaliteiten denken aan de grote Caruso,” zo stelde een recensent van het Londense Classic FM.

2

Klik hier voor meer informatie over de pianist Lorenzo BAVAJ

 

1

Klik hier voor meer informatie over de soprano Salome Jicia

 

Tickets zijn te bestellen via:

www.bozar.be –  www.gracialive.be of bel het nummer 02 507 82 00