Twee jaar na het succes van de “Noi Tour” komt Eros Ramazzotti terug naar België. Ditmaal voor 2 unieke concerten in het Paleis 12 te Brussel. Dit wordt opnieuw een niet te missen kans om de meest populaire Italiaanse artiest aan het werk te zien. En dit is niet alles, in de lente van 2015 breng Eros Ramazzotti een nieuwe album uit! Wees er alvast snel bij… de voorgaande concertenreeks in Brussel waren telkens uitverkocht!

 

Fans volgen al dertig jaar deze Italiaanse zanger

Deze Italiaanse artiest, die al op een zangcarrière van dertig jaar kan terugblikken, heeft steeds kunnen rekenen op zijn hele trouwe fans in België. Telkens heeft zijn optreden in ons land iets nieuws te bieden  waardoor de harten van de fans van het eerste uur nog sneller gaan slaan en tegelijkertijd maakt Eros ook grote fans bij zijn publiek die er voor de eerste keer bij is.

Verleider van de Italiaanse popmuziek

Wat opvalt is dat de eeuwige verleider van de Italiaanse popmuziek een duizelingwekkend aantal top hits heeft gemaakt. Terwijl de kleur van zijn haar een verhaal vertelt over de tijd die passeert, moeten we toegeven dat Eros nog steeds in topvorm is.

Nieuw album Perfetto van Eros Ramazzotti

Binnen enkele maanden staat er veel te gebeuren, de terugkeer van Eros op het podium is een niet te missen feit! Het jaar 2015 belooft alvast het uitkomen van een nieuw album Perfetto, het dertiende al van zijn carrière. Deze wordt gevolgd door een Europese tour zodat Eros Ramazzotti zijn nieuwe hits an voorstellen samen met de hits die hem wereldwijd hebben gebombardeerd tot de belangrijkste ambassadeur van de Italiaanse popmuziek.
Eros Ramazzotti kondigt zijn twee concerten aan in Brussel op 26 en 27 oktober in Paleis 12 te Brussel.