De Gregori & Band – Greatest Hits Live Tour

Francesco De Gregori en zijn “De Gregori & Band – Greatest Hits Live Tour”  

op zaterdag 14 maart in La Madeleine in Brussel

De band tussen Francesco De Gregori en Brussel is ondertussen uitgegroeid tot een waar liefdesverhaal. Na zijn concerten in 2014 in het Koninklijk Circus en in 2017 in La Madeleine, keert de Italiaanse singer songwriter par excellence terug naar Brussel met een Greatest Hits Tour!

Naast een eigen uitgebreid repertoire heeft Francesco De Gregori zijn liefde voor Bob Dylan nooit onder stoelen of banken gestoken. In Italië wordt hij dan ook bestempeld als de Italiaanse Bob Dylan. Het bewijs hiervan is zijn “De Gregori canta Bob Dylan – Amore e Furto” album dat in 2015 werd uitgebracht. Het album is een ware ode aan Bob Dylan, een van de invloedrijkste artiesten van de laatste 5 decennia.

Afgelopen zomer toerde Francesco De Gregori & Band doorheen Italië. De uitverkochte zomertour bracht hen naar legendarische locaties zoals o.a TERME DI CARACALLA in Rome, de Arena Di Verona en de Teatro Degli Arcimboldi in Milaan. Francesco de Gregori besloot om een vervolg aan deze succesvolle tour te breien met nieuwe data doorheen Europa !

Mis het concert van Francesco De Gregori in La Madeleine alvast niet op zaterdag 14 maart 2020.

Tickets gaan in verkoop vanaf vrijdag 11 oktober om 10u.