Concert The Doobie Brothers op 8 November 2017 verhuist van het Koninklijk...

Concert The Doobie Brothers op 8 November 2017 verhuist van het Koninklijk Circus naar Vorst Nationaal

Concert The Doobie Brothers op 8 November 2017 verhuist van het Koninklijk Circus naar Vorst Nationaal

Gezien de recente gebeurtenissen omtrent het Koninklijk Circus, ziet de  organisator van het concert  zich genoodzaakt  om het  optreden  van The  Doobie  Brothers  in het Koninklijk Circus te verplaatsen naar Vorst Nationaal.

Opgelet: de datum en het tijdstip van het concert zullen aangehouden worden.  Het concert zal nog steeds plaatsvinden op 8 november om 20u, maar zal nu in Vorst Nationaal doorgaan.

De sluiting van het Koninklijk Circus voor het seizoen 2017/2018 is een direct gevolg van de juridische strubbelingen tussen de nieuwe management ‘Brussels Expo’ enerzijds en het vroegere management ‘La Botanique’ anderzijds.

De huidige betreurenswaardige situatie rond het beheer van het Koninklijk Circus valt dus buiten de controle van The Doobie Brothers en de organisator van het concert.
Geconfronteerd met dit probleem, was het de uitdrukkelijke wens van The Doobie Brothers om naar een oplossing toe te werken en de datum aan te houden. Nu er een oplossing gevonden is, verheugt het hen om eindelijk nog eens voor hun Belgische fans op te treden.

Voor het comfort van de toeschouwer zal Vorst Nationaal omgevormd worden naar een Theateropstelling.
Het podium wordt naar voren geschoven en de balkons en galerijen blijven gesloten.
Wij zullen er alles aan doen om een theateratmosfeer in Vorst Nationaal na te creëren.  

Tickets & Info 

Tickets voor het concert in Vorst Nationaal zijn vanaf heden in verkoop op teleticketservice.be, telefonisch via 070 345 345 (Max 0,30€/min) of in alle Fnac verkooppunten.

Mensen die reeds in het bezit waren van een ticket(s) zullen een nieuwe  ticket(s) voor het concert in Vorst Nationaal automatisch toegestuurd krijgen door  Tele  Ticket Service.  

De reden voor het omvormen van de tickets is het verschil in nummering van de zaalplaatsen in Vorst Nationaal  ten opzichte van het  Koninklijk Circus.
We garanderen de toeschouwers even goede zitplaatsen als de ticketcategorie waarvoor ze reeds een ticket gekocht hebben.
De nieuwe tickets zullen toegestuurd worden vanaf 21 september.

Indien er mensen reeds een ticket gekocht hebben en niet in staat zijn om het concert op 8 november in Vorst Nationaal bij te wonen, hebben ze  recht op een terugbetaling. Zij kunnen ons hierover contacteren tot en met 20 september 2017 via een van de volgende kanalen, met vermelding van hun naam en ordernummer:
– via email: help@ticketmaster.be
– telefonisch: 070/222.107

Onze oprechte verontschuldigingen voor alle ongemak.  

Met vriendelijke groeten, 
Gracia  Live