Annulatie An Evening With Whitney Houston: 

Helaas zijn alle Europese tourdata van An Evening with Whitney: The Whitney Houston Hologram geannuleerd omwille van de overheidsmaatregelen in reactie op COVID-19.  Iedereen die een ticket heeft aangeschaft voor een van beide Belgische data zal terugbetaald worden.

Terugbetalingsmodaliteiten:

Geannuleerde Bozar Brussel show op 12 maart:

Gelieve dit formulier in te vullen voor een terugbetaling te ontvangen voor de show in Brussel: bit.ly/refund-whitney-bxl

Geannuleerde Capitole Gent show op 14 maart:

Voor de show in Gent zal u automatisch terugbetaald worden door TeleTicketService of Fnac. Via TTS kan u dit formulier invullen: https://www.surveygizmo.com/s3/5016683/TTS-Refund 

Indien u uw ticket kocht in de fysieke Fnac winkel, dan heeft u twee maanden de tijd om een terugbetaling in de winkel te vragen.

————-

AN EVENING WITH WHITNEY: THE WHITNEY HOUSTON HOLOGRAM TOUR 

Met genoegen kondigen wij een heel bijzonder evenement aan: An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour. Deze tour zal op 12 maart in BOZAR te Brussel en op 14 maart in Capitole Gent halt houden.

De show brengt de grootste hits van de zangeres, waaronder I Will Always Love You, I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me), The Greatest Love of Allen Higher Love. De show gaat van start in Mexico en reist vervolgens de wereld rond, met haltes in verschillende Europese landen, om vervolgens in het najaar van 2020 in première te gaan in Noord-Amerika.

Digitaal geremasterde arrangementen van haar klassiekers worden gebracht met gebruik van geavanceerde hologramtechnologie in combinatie met de ongeëvenaarde Broadway-theaterkunst, een liveband, achtergrondzangers en dansers. De beroemde choreografe Fatima Robinson (Dreamgirls, The Academy Awards) zal de productie leiden. Door Entertainment Weekly geroemd als een van de 100 creatiefste personen in de entertainmentwereld is Robinson bekend voor haar choreografisch werk voor grootschalige evenementen en het regisseren van veelvuldig bekroonde muziekvideo’s met namen als o.a. Rihanna, Kanye West en Mary J. Blige.

Whitney Houston was de enige artieste die zeven opeenvolgende nummer 1-hits scoorde op de Billboard Hot 100 hits, de eerste vrouw op nummer 1 op de Billboard 200 Album Charts en de enige artieste met acht opeenvolgende albums die meervoudig platina haalden. Whitney Houston herdefinieerde ons begrip van iconische wereldster. Guinness World Records riep haar uit tot de meest gelauwerde vrouwelijke performer aller tijden, met meer dan 400 onderscheidingen waaronder 6 GRAMMYS, 22 American Music Awards, 16 Billboard Music Awards en, ten slotte, 2 nominaties en 1 gewonnen prijs bij de Emmy Awards. Houston boekte ook successen op het witte doek met hoofdrollen in The Bodyguard, Waiting To Exhaleen The Preacher’s Wife.

“Whitney Houston was een onbeschrijfelijk talent en haar invloed en bedrevenheid overstegen alle grenzen”, zegt Brian Becker, voorzitter en CEO bij Base Entertainment en Base Hologram. “Wat we hier creëren is een nieuw soort concertervaring, om zo de magie opnieuw leven in te blazen. Wanneer ze optrad was dat met een ongeëvenaard charisma en emotie – dat is wat we het publiek willen brengen en het is een eer dat wij met dit project haar nalatenschap mogen helpen verderzetten.”

“Bij een holografische show draait alles rond verbeelding en een wauweffect, om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen waarvan je jaren kan nagenieten”, zegt Pat Houston, Whitney’s gewezen manager, voorzitter en CEO van The Estate of Whitney Houston. “Whitney is niet langer bij ons, maar haar muziek zal ons voor altijd bijblijven. We zijn ervan overtuigd dat we de juiste beslissing hebben genomen door met BASE in zee te gaan. Bij BASE begrijpen ze hoe belangrijk het is een werkelijk fenomenaal hologram te produceren. Ze weten ook dat door haar bewonderaars een authentieke Whitney-ervaring te bezorgen dit wereldwijd weerklank krijgt dankzij de iconische status die ze drie decennia lang genoot. Haar fans verdienen enkel het beste omdat zij ook enkel het allerbeste van zichzelf gaf.”

“Zij was werkelijk uniek. Daarom is het zo moeilijk is om een nummer van Whitney Houston te coveren”, zegt Marty Tudor, hoofdproducer van BASE Hologram. “Tijdens deze tournee stellen we alles in het werk om elk detail juist te krijgen en hulde te brengen aan haar ongelooflijke leven. We zouden Whitney, haar familie en fans een slechte dienst bewijzen indien we niet 100 procent authentiek waren. We zien die verantwoordelijkheid als een privilege en hopen dat het publiek zal komen, genieten en opgaan in de muziek van de meest getalenteerde performers van de muziek- en danswereld.”

Tickets voor haar concerten in Bozar te Brussel op 12 Maart en in Capitole Gent op 14 Maart zijn te koop vanaf vrijdag 27 september 2019 om 10u via www.gracialive.be, www.teleticketservice.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.