GL-500x300_zwart

concertnews

Willy Sommers - 05 & 19.01.2025

De koning van het Vlaamse lied zorgt op 5 januari in Capitole Gent en op 19 januari in CCHA Hasselt voor een spetterend Nieuwjaarsconcert

Willy Sommers is vandaag de dag een ware legende in de Vlaamse showbizz. Met een indrukwekkende carrière van meer dan 50 jaar heeft hij niet alleen de harten van zijn fans veroverd met tijdloze hits zoals “Zeven anjers, zeven rozen”, “Laat De Zon in je hart” en “Als een leeuw in een kooi”, maar heeft hij zich ook onderscheiden als een charismatische presentator en een geboren entertainer.

In 2020 lanceerde Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk nieuwjaarsconcert. Na talrijke succesvolle edities, heeft hij beslist deze traditie ook in 2025 verder te zetten en organiseert hij volgend jaar maar liefst twee concerten: op zondag 5 januari zal het feest losbarsten in Capitole Gent, gevolgd door een tweede onvergetelijke avond op zondag  19 januari in CCHA Hasselt!

Met een uitgebreid repertoire waarbij zowel jong als oud kunnen meezingen en zijn onweerstaanbare charisma, beloven het alvast twee onvergetelijke shows te worden! 

Reserveer alvast je plaatsen en kom 2025 samen met Willy Sommers feestelijk inzetten! Tickets zijn verkrijgbaar via www.gracialive.be.

Laatst aangekondigd

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

INEZ kondigt haar allereerste tournee aan en staat op 1 december 2024 in de AB Club in Brussel