GL-500x300_zwart

concertnews

Karen Damen - One Woman Show

Karen Damen is helemaal klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show'

Met haar komische improvisatietalent en unieke flair voor het vertellen van verhalen, belooft het een onvergetelijke avond te worden waarbij je ongetwijfeld met een glimlach naar buiten zult gaan!

Karen Damen behoeft weinig woorden: flapuit, spraakwaterval, emotioneel, hart op de juiste plaats én vooral op de tong. Dat bewees ze in het verleden in tal van succesvolle televisieprogramma’s (Perfect, Camping Karen & James, The Masked Singer, …).‘De rosse van K3’ staat garant voor veel lach maar af en toe ook een traan en met haar nieuwe ‘One Woman Show’ waagt ze zich nu ook op het podium van de Vlaamse theaterzalen.

Gewapend met een stevige portie ongedwongen humor en één pianist, neemt Karen haar fans mee op een humoristische reis door haar leven, afgewisseld met muzikale intermezzo’s waarbij ze zorgt voor een komische noot in eigen spreektaal. Van grappige anekdotes uit haar privéleven tot ludieke gebeurtenissen gedurende haar carrière bij K3, tijdens haar show gaat Karen geen onderwerp uit de weg geeft ze het publiek een verrassende inkijk in haar leven.

Met haar charmerende mix van humor en muzikaliteit garandeert deze voorstelling een avond vol entertainment die je niet wilt missen. Voor zij die dachten dat ze alles al wisten over Karen Damen, wordt deze show een heuse eyeopener!

Info & tickets: www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 Nieuwjaarsconcerten: in Capitole Gent & CCHA Hasselt

INEZ kondigt haar allereerste tournee aan en staat op 1 december 2024 in de AB Club in Brussel