GL-500x300_zwart

concertnews

marti pellow - 16 november 2024

De iconische stem van Wet Wet Wet komt op zaterdag 16 november naar het Koninklijk Circus in Brussel

Op zaterdag 16 november 2024 komt singer-songwriter Marti Pellow, de iconische stem van Wet Wet Wet naar het Koninklijk Circus in Brussel met zijn ‘Greatest Hits Tour’. Tijdens dit concert, wat zijn eerste concert in België zal zijn sinds meer dan tien jaar, zal hij fans entertainen met alle grootste hits van Wet Wet Wet. Met zijn aanstekelijke pop-energie zal Marti Pellow ongetwijfeld zorgen voor een onvergetelijke avond die je gewoonweg niet mag missen!

Marti’s carrière begon als tiener toen hij met zijn schoolvrienden de band Wet Wet Wet vormde. Hierna werd hij al snel een platina verkopende soloartiest en één van de meest geliefde artiesten in het Verenigd Koninkrijk. Marti is altijd toegewijd geweest aan zijn vak, en zijn toewijding aan zelfvertrouwen en het verleggen van grenzen heeft hem elk jaar meer succes gebracht.

Marti’s jaren bij Wet Wet Wet hebben zijn vaardigheden als songwriter, producer en arrangeur sterk ontwikkeld, en gaven hem de zelfverzekerdheid en stijl waarvoor hij vandaag de dag bekend staat. Zijn solocarrière is even indrukwekkend als zijn prestaties met Wet Wet Wet, met een gevarieerd scala aan geprezen albums (zijn eerste soloalbum ‘Smile’ behaalde platinum) en talloze uitverkochte tours. Naast zijn succes als singer-songwriter heeft Marti Pellow ook een belangrijke stempel gedrukt op de wereld van musicaltheater en schitterde hij in verschillende grote West End producties, waaronder ‘Chicago’, ‘The Witches of Eastwick’, ‘Jekyll & Hyde’ en ‘Blood Brothers’, waarmee hij zichzelf heeft gevestigd als één van de grote ‘leading men’ in de entertainmentwereld van vandaag.

Vandaag de dag blijft Marti toegewijd aan zijn songwriting, het creëren van nieuwe muziek, het reizen en optreden voor duizenden mensen, het opnemen en produceren van top tien hits, en is hij nog steeds de volledig toegewijde singer-songwriter die zijn hart volgt. Met zijn aankomende ‘Greatest Hits Tour’ zal Marti zijn fans meenemen op een ongelofelijke reis door zijn 30 jaar aan optredens met de band Wet Wet Wet en als solo-artiest.

Mis de langverwachte terugkeer van de iconische stem van Wet Wet Wet naar België niet, op zaterdag 16 november 2024 in het Koninklijk Circus in Brussel! Tickets zijn te koop via www.gracialive.be

Laatst aangekondigd

Latin-sensatie Nathy Peluso komt naar Brussel voor haar allereerste eigen concert in ons land

Karen Damen is klaar om Vlaanderen te veroveren met haar humoristische ‘One Woman Show’

Na bijna 10 jaar afwezigheid keert de iconische funk & soulgroep Tower of Power terug naar België