Vetusta Morla

15.05.2021 – La Madeleine – Brussel

Tickets beschikbaar op www.ticketmaster.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

Vetusta Morla

Op 15 mei 2021 in La Madeleine, Brussel

Omwille van de huidige genomen gezondheidsmaatregelen rond COVID-19, zal het concert van Vetusta Morla in La Madeleine verplaatst worden van 17 mei 2020 naar zaterdag 15 mei 2021.

Indien u een ticket hebt gekocht voor het concert in Brussel, zal deze geldig blijven voor de nieuwe datum.

Alle klanten worden nog gecontacteerd door Ticketmaster of Fnac.

————-

De populairste Spaanse band van het moment Vetusta Morla vrolijkt je zondag 17 mei 2020 op met een onvergetelijk concert in La Madeleine, Brussel! De Spaanse alternatieve pop/rockband staat bekend voor een ijzersterke livereputatie.  

Dat de Madrilenen geliefd zijn in het thuisland bewijzen ze door hun talrijke uitverkochte concerten, waaronder in de grootste arena’s. 2019 sloot de band af met meerdere uitverkochte shows in WiZink Center en mocht in de zomer headlinen op het grote Mad Cool festival en Bilbao BBK Live.  

Nu brengt het zestal hun “Mismo Sitio, Distinto Lugar tournee naar België. Klassiekers zoals Copenhague, 23 de Junio en Consejo de Sabios zullen de revue passeren. Mis je kans om deze gigantische band te ontdekken in een intiemere setting niet! Tickets gaan in verkoop op vrijdag 10 januari om 10u via www.gracialive.be