The Australian Pink Floyd Show

The Australian Pink Floyd Show
All that you feel 2022 World Tour

24 juni 2022
Proximus Pop-up Arena Middelkerke

Met ruim 4 miljoen verkochte tickets in meer dan 35 landen over de hele wereld, kan je niet naast het overdonderende succes van The Australian Pink Floyd Show kijken. De Australische groep kondigt zijn terugkeer naar België met een concert op 24 juni 2022 in de nieuwe Proximus Pop-up Arena Middelkerke.

De band trekt al jaren grote zalen vol over de hele wereld én ook België ontsnapt niet aan het fenomeen (Koninklijk Circus, Vorst Nationaal, Rock Werchter, Suikerrock, …).

De band die door de Engelse pers als “The Kings of the Genre” en “The Gold Standardgenoemd wordt, brengt het legendarische oeuvre van Pink Floyd uit onder meer ‘Meddle’, ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘AnimalsenThe Wall met uiterste precisie weer tot leven. The Australian Pink Floyd Show is met hun verbluffende licht- en lasershow, video-animaties en XL-size opblaasbare Pink Floyd-attributen op het podium, dé toonaangevende en grootste show in zijn soort ter wereld.

Met een verbluffend oog voor detail wagen de Australiërs zich tot in de perfectie aan het legendarische oeuvre van de Britse groep. Omringd door muzikanten en een geluidstechnicus die nog met het échte Pink Floyd op tournee waren, verlegt de band telkens weer de grenzen van het genre en prepareren ze steeds verbazingwekkendere optredens aan een immer groeiende fanbase.

Kortom, een niet te missen avond! De ticketverkoop start vrijdag 3 september om 10u.