JOHN FOGERTY – Sportpaleis – Antwerpen

Concert verplaatst naar 2022
Meer info volgt spoedig

Tickets beschikbaar via www.teleticketservice.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

 

UPDATE – 10 juni 2021:

Beste John Fogerty Fan,

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van John Fogerty in het Sportpaleis Antwerpen, initieel voorzien op 11 juni 2020 en vervolgens uitgesteld naar 11 juni 2021, wordt opnieuw uitgesteld naar een latere datum in 2022.We zijn momenteel aan het werken op een nieuwe datum in 2022.

Zodra de datum bekend is, brengen we u via e-mail (via Tele Ticket Service of Fnac) op de hoogte.
Je ticket(s) blijft geldig voor de nieuwe, nog te bepalen datum in 2022.

We danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip,
Met vriendelijke groeten,
Het Gracia Live Team

 

 

 

John Fogerty is een onmisbaar icoon in de rockgeschiedenis! Hij gaat het 50e jaar van zijn muziekcarrière in en dat komt hij met jou vieren in het Sportpaleis!

Iedereen kent John Fogerty ongetwijfeld nog als leadzanger- en gitarist van Creedence Clearwater Revival. Dankzij zijn uitmuntende songwritervaardigheden maakte hij de hits ‘Bad Moon Rising,’ ‘Proud Mary,’ ‘Have You Ever Seen The Rain,’ en ‘Fortunate Son.’

Zijn solocarrière nam een hoge vlucht in de jaren 80 met de succesvolle single ‘Centerfield’. Later volgden nog GRAMMY awards en werd hij opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame. Naast deze eer ziet hij zichzelf ook prijken in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.

John Fogerty komt zijn sterke reputatie bewijzen in het Sportpaleis!