JOHN FOGERTY – NIEUWE DATUM

11.06.2021 – Sportpaleis – Antwerpen

Tickets beschikbaar via www.teleticketservice.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

 

UPDATE – Door de coronacrisis en de maatregelen die hieraan verbonden zijn, zijn we genoodzaakt om het concert van John Fogerty, dat initieel voorzien was op 11 juni 2020, te verplaatsen.  Het concert zal nu op vrijdag 11 juni 2021 in het Sportpaleis in Antwerpen plaatsvinden.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 
Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf heden te koop via www.gracialive.be  

We wensen iedereen te bedanken voor hun geduld en begrip en kijken er alvast naar uit om jullie in juni 2021 te mogen verwelkomen in het Sportpaleis! 

Het Gracia Live Team

 

 

John Fogerty is een onmisbaar icoon in de rockgeschiedenis! Hij gaat het 50e jaar van zijn muziekcarrière in en dat komt hij met jou vieren in het Sportpaleis op 11 juni 2020!

Iedereen kent John Fogerty ongetwijfeld nog als leadzanger- en gitarist van Creedence Clearwater Revival. Dankzij zijn uitmuntende songwritervaardigheden maakte hij de hits ‘Bad Moon Rising,’ ‘Proud Mary,’ ‘Have You Ever Seen The Rain,’ en ‘Fortunate Son.’

Zijn solocarrière nam een hoge vlucht in de jaren 80 met de succesvolle single ‘Centerfield’. Later volgden nog GRAMMY awards en werd hij opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame. Naast deze eer ziet hij zichzelf ook prijken in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.

John Fogerty komt zijn sterke reputatie bewijzen in het Sportpaleis op 11 juni! Tickets zijn beschikbaar vanaf 14 februari om 10u op www.gracialive.be