John Fogerty

JOHN FOGERTY – Sportpaleis  Antwerpen
8 juni 2023

Tickets beschikbaar via www.teleticketservice.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

John Fogerty komt met zijn Celebration Tour op donderdag 8 juni 2023 naar het Sportpaleis: Een carrière-retrospectief concert gevuld met het beste uit CCR en in het voorprogramma zijn twee zonen! 

Na zijn succesvolle passage op TW Classic in 2019 keert één van de grootste iconen uit de rockgeschiedenis na 4 jaar eindelijk terug naar ons land voor een niet te missen concert met al zijn grootste hits: Het beste uit CCR en zijn solo-carrière.

De ultieme rocklegende komt eindelijk terug naar België…

Iedereen kent John Fogerty ongetwijfeld nog als leadzanger- en gitarist van Creedence Clearwater Revival. Dankzij zijn uitmuntende songwritervaardigheden maakte hij de hits ‘Bad Moon Rising,’ ‘Proud Mary,’ ‘Have You Ever Seen The Rain,’ en ‘Fortunate Son.’

Zijn solocarrière nam een hoge vlucht in de jaren 80 met de succesvolle single ‘Centerfield’. Later volgden nog GRAMMY awards en werd hij opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame. Naast deze eer ziet hij zichzelf ook prijken in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.

…Met zonen Shane & Tyler Fogerty in het voorprogramma!

Het voorprogramma zal bovendien verzorgd worden door niemand minder dan Hearty Hear, de rockgroep bestaande uit John Fogerty’s eigen zonen Shane en Tyler: In het verleden tourden ze al samen met hun vader en in 2012 richtten ze hun eigen band ‘Hearty Har’ op, gekend voor hun opzwepende liveshows.

Op donderdag 8 juni 2023 zal de rocklegende het podium van het Sportpaleis betreden om er zijn sterke reputatie te bewijzen en het beste van zichzelf te geven tijdens een carrière-retrospectief concert. Mis het niet en koop nu je tickets!