Hellmut Lotti Goes Metal

Hellmut Lotti Goes Metal

‘D-day’ voor Hellmut Lotti: vanavond geeft de succesvolle, veelzijdige zanger eindelijk de aftrap van zijn langverwachte tour in een uitverkocht OLT Rivierenhof te Antwerpen.

 Deze reeds indrukwekkende tour werd zonet nog maar eens uitgebreid met maar liefst twee nieuwe shows: één op zaterdag 18 november in Cultuurcentrum Hasselt en één in Capitole Gent op donderdag 14 maart 2024. Hiermee beantwoordt de zanger de grote vraag naar extra tickets in beide steden, want zowel de eerste show in Cultuurcentrum Hasselt (17 november) als de twee eerste shows in Capitole Gent (26 & 27 oktober) zijn reeds geruime tijd uitverkocht.
 
Zij die dé revelatie van Graspop 2023 niet willen missen, kunnen zich maar beter haasten want intussen zijn er reeds acht van de 17 shows volledig uitverkocht (30 augustus en 5 september in het OLT Rivierenhof Antwerpen, 22 oktober in het Depot Leuven, 26 & 27 oktober in Capitole Gent, 29 oktober in Magic Mirrors Hoogstraten, 17 november in Cultuurcentrum Hasselt en 25 november in het Kursaal Oostende).
 

Tijdens de première zal Hellmut voor het eerst sinds Graspop opnieuw het podium betreden om live voor een publiek zijn favoriete metal- en hardrocknummers en zijn eigen gloednieuwe nummer ‘The Darkness’ te brengen. Dat laatste staat op zijn album zowel live als in een studioversie. Stuk voor stuk indrukwekkende songs die intussen ook op plaat werden vastgelegd. Het live-resultaat? Een collectie van meer dan twintig klassiekers van onder meer Kiss, Whitesnake, Iron Maiden, AC/DC, Judas Priest en vele andere topbands. 

Wie geen genoeg kan krijgen van Hellmuts muziek kan vanaf vrijdag 1 september het album verkrijgen op vinyl en cd via www.helmutlotti.com en www.musicstation.bealsook op Spotify.