Claudio Baglioni

Claudio Baglioni

OP 5 APRIL 2019 NAAR VORST NATIONAAL

Dit evenement is afgelopen

CLAUDIO BAGLIONI KOMT TERUG OP 5 APRIL 2019 NAAR VORST NATIONAAL

Viert een halve eeuw carrière op 5 april in Vorst Nationaal. Klik hier voor het zaalplan

Zijn succes duurt voort met zijn nieuwe tournée “AL CENTRO”

Na zijn vroegere concerten in Vorst Nationaal in 2010 en 2014, keert Claudio Baglioni terug op 5 april 2019 met zijn nieuwe tournée “AL CENTRO”. Om zijn jubileum te vieren, zal hij optreden binnen een configuratie van 360° met een podium in het midden van de zaal. Het publiek zal hem vanuit alle hoeken in volle glorie kunnen bewonderen.

Claudio Baglioni zal met dezelfde productie, goed voor ongeveer 10 gevulde vrachtwagens aan materiaal, in de grote Arena’s van Italië optreden.

Dit alles om zijn fans een onvergetelijk concert te bieden.

50 jaar muziek en 60 miljoen platen verkocht wereldwijd, dat zijn de niet weg te denken cijfers van een unieke en onnavolgbare carrière. We hebben het hier uiteraard over de carrière van Claudio Baglioni. Een muzikant, auteur en performer die, vanaf de late jaren 60 tot op de dag van vandaag er in geslaagd is om de ene na de andere generatie te veroveren. Dit dankzij zijn pop-melodische repertoire dat hij doorweefde met zijn songwritingskills, rock- en jazzinvloeden, internationale en wereldmuziek. Baglioni was revolutionair op gebied van live-optredens, zowel op muzikaal, sociaal gebied als in de tv-wereld. Hij was de eerste die een seizoen van grote rally’s in stadiums inwijdde en ook de allereerste die, in 1996, de “verdwijntruc op het podium” realiseerde. Hij bracht de live optredens naar de belangrijkste en meest prestigieuze Arena’s van Italië.

U kan Claudio Baglioni in ons land bewonderen op 5 april 2019 in Vorst Nationaal.

Zaalplan