GL-500x300_zwart

Francis Cabrel

Zijn concert in november in De Roma in Antwerpen was in een mum van tijd uitverkocht, daarom kondigt de Franse ster nu twee extra data aan in 2024, voor zijn Belgische fans!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Francis Cabrel

Praktisch

13 / 03

Capitole
Gent

18 / 03

De Roma
Antwerpen
Francis Cabrel by Claude Gassian
© Claude Gassian

Informatie

Zijn concert in november in De Roma in Antwerpen was in een mum van tijd uitverkocht, daarom kondigt de Franse ster nu twee extra data aan voor zijn Belgische fans: 13 maart 2024 in het Capitole in Gent en 18 maart 2024 in De Roma in Antwerpen! 

De bekende chansonnier Francis Cabrel is terug! A l’aube revenant is de titel van zijn veertiende studio-album, dertien gloednieuwe nummers sieren de opvolger van In extremis. Uiteraard maakt de Franse ster van de gelegenheid gebruik om opnieuw op tournee te gaan, en jawel, met Le Trobador Tour komt Cabrel voor de eerste keer naar het Capitole Gent.

Francis Cabrel (1953) is één van de meest populaire zangers van zijn generatie, die bekend werd als lid van Les Enfoirés en tijdloze hits scoorde met nummers als Je ‘l aime à mourir, Je ’t aimais, je t’aime, je ’t aimerai, Encore et encore en La Corrida. Cabrel is naast een geweldig entertainer, ook een begenadigd componist met een heel eigen signatuur. Zo combineert hij verschillende muziekstijlen en geef hij een swingende en bluesy invulling aan het klassieke genre van het Franse chanson. Zijn teksten bevatten zowel de poëzie van de Franse taal als maatschappelijk relevante boodschappen.

Mis deze kans niet om Francis Cabrel live in concert te zien in het Capitole Gent of in De Roma in Antwerpen ! Tickets zijn te koop via www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Lil Tjay

Lil Tjay

Bob Dylan

Bob Dylan

Judeline

Judeline