GL-500x300_zwart

NATHY PELUSO

GRASA TOUR

Op zondag 16 februari 2025 komt Latin-sensatie Nathy Peluso naar het Koninklijk Circus in Brussel voor haar allereerste eigen concert in ons land. Met haar veelzijdigheid van genres en explosieve performance-stijl belooft het een onvergetelijk concert te worden.

Praktisch

NATHY PELUSO

Op zondag 16 februari 2025 komt Latin-sensatie Nathy Peluso naar het Koninklijk Circus in Brussel voor haar allereerste eigen concert in ons land. Met haar veelzijdigheid van genres en explosieve performance-stijl belooft het een onvergetelijk concert te worden.

Praktisch

Informatie

Nathy Peluso streeft ernaar te provoceren, en haar voortdurende groei kent geen grenzen, wat haar status als toonaangevende artiest in de internationale muziekscene alleen maar versterkt. Sinds de release van haar veelgeprezen debuutalbum “Calambre” in 2020, heeft de in Argentinië geboren en in Spanje gevestigde zangeres, rapper en songwriter de Latijnse muziekindustrie stormenderhand veroverd met haar veelzeidigheid qua genres en explosieve performance-stijl.

‘Calambre’ katapulteerde Nathy naar instant roem en succes, waarbij ze de award voor “Best Alternative Album” won bij de Latin GRAMMYs van 2021 en een nominatie kreeg voor “Best Latin Rock or Alternative Album” bij de Grammy Awards in 2022. Daarnaast scoorde ze al hits met Bizarrap, C. Tangana en Tiago PZK, trad ze op tijdens Coachella, verkocht ze tweemaal de Movistar Arena uit in Buenos Aires, stond ze als headliner op de grootste zomerfestivals van Spanje en toerde ze er door heel het land. The Times gaf haar uitverkochte show in Londen in 2022 bovendien vijf sterren en noemde Nathy “op de snelle weg naar supersterrendom”.

De verdienste ligt in haar veelzijdige muziek en onverzadigbare energie: getuige hiervan de krachtige track “Argentina” met rap-sensatie Trueno, haar pittige samenwerking met C. Tangana in de bachata-hit ‘Ateo’, haar vrouwelijke empowerment salsa-anthem ‘MAFIOSA’, haar meest virale BZRP Session, #36; en haar groeiende aantal fans over de hele wereld, waaronder een aantal baanbrekende tijdgenoten zoals Cardi B, Megan Thee Stallion en J Balvin.

Naast haar muzikale succes werd Nathy Peluso ook het gezicht van modemerken Bimba y Lola en Adidas. In februari 2022 werkte ze samen met het PlayStation-spel ‘Horizon Forbidden West’ om het officiële nummer “Emergencia” uit te brengen. Haar COLORS-sessie van ‘Sana Sana’ heeft meer dan 24 miljoen views verzameld, en “Delito”, het favoriete nummer onder haar fans, heeft intussen meer dan 85 miljoen streams bereikt (en nog eens 19 miljoen views op Cardi B’s Instagram).

In mei 2024 bracht Nathy Peluso haar nieuwste krachtige album “GRASA” uit, dat een meer volwassen en gedurfde Nathy laat zien die haar unieke capaciteiten als songwriter en performer bevestigt. Op het album navigeert ze moeiteloos door rap, ballads en tropische genres, waarbij ze elk genre met vakmanschap, precisie en vaardigheid belichaamt. De meeste tracks, die ze co-produceerde en co-schreef, zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met de Venezolaanse muzikant en producer Manuel Lara (Kali Uchis, Bad Bunny). Fans zullen verheugd zijn Nathy’s rap in volle kracht te horen op verschillende tracks in GRASA.  “Het album heeft een vleugje Tarantino-achtig geweld, gevaar, passie, het breken van regels, wat mij vertegenwoordigt omdat ik erg gepassioneerd ben,” zegt Nathy.

Op 16 februari 2025 komt Nathy Peluso naar het Koninklijk Circus in Brussel voor haar allereerste eigen concert in ons land! Tickets zijn vanaf nu beschikbaar op www.gracialive.be.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Karen Damen

Karen Damen

Willy Sommers

Willy Sommers

Kelvin Jones

Kelvin Jones