GL-500x300_zwart

Modi

MODI, de comedian die de stand-up comedy wereld verovert, komt op 5 november 2023 naar La Madeleine in Brussel voor een onvergetelijke avond gevuld met humor!

Praktisch

Modi

MODI, de comedian die de stand-up comedy wereld verovert, komt op 5 november 2023 naar La Madeleine in Brussel voor een onvergetelijke avond gevuld met humor!

Praktisch

Informatie

Modi werd door The Hollywood Reporter uitgeroepen tot één van de top 10 comedians in New York City en is één van de meest gevraagde performers in het comedycircuit. Hij was al te zien op HBO, CBS, NBC, ABC, Comedy Central, Howard Stern en EEntertainment en heeft lovende kritieken ontvangen in The New York Times, Time Out NY en The New York Post.

Modi werd geboren in Tel Aviv, Israël, emigreerde op zevenjarige leeftijd met zijn familie naar de Verenigde Staten en groeide op in Long Island. Nadat hij afstudeerde aan de Universiteit van Boston, werkte hij als investeringsbankier totdat zijn eerste open-mic avond hem deed beseffen dat stand-up zijn ware roeping was. Uitgerust met een scherpe humor en een gave om zijn publiek te lezen, is Modi een succesvolle vaste waarde geworden in de levendige comedyscene van New York. Hij doet vaak acts waarin hij zijn erfgoed verwerkt en is niet alleen een hit bij een divers Joods publiek, maar bij fans van alle achtergronden en overtuigingen.

Mod is intussen een vaste waarde in de grootste comedyclubs in New York en Los Angeles , maar treedt daarnaast ook op in het hele land en over de hele wereld. Hij is medeoprichter van het The Chosen Comedy Festival, een viering van Joodse humor die in 2022 van start ging. Het festival bestaat uit diverse comedy acts en heeft duizenden mensen aan het lachen gebracht in NYC, Miami, Los Angeles en nog veel meer.

Modi maakte al een verschijning in HBO’s Crashing en Netflix’s When Jews Were Funny. Daarnaast is hij ook te zien geweest in verschillende films en speelde hij de hoofdrollen in ‘Waiting for Woody Allen’, die het LA Film Festival won, en de langspeelfilm ‘Stand Up’. In 2018 riep Bill De Blasio, de burgemeester van New York, 26 juni uit tot ‘Mordechi Modi Rosenfeld Day’ in de stad New York voor zijn prestaties en bijdragen aan de artistieke gemeenschap.

Van Tel Aviv tot New York naar Brussel: Op 5 november 2023  komt Modi naar La Madeleine voor een onvergetelijke avond!  Mis de kans niet om deze geweldige comedy act live in actie te zien en koop nu je tickets! 

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events