IOSONOUNCANE

IOSONOUNCANE

3 oktober 2022
La Madeleine – Brussel

Update 21/01/2022

Het concert van Iosonouncane op 30 januari 2022 in La Madeleine Brussel wordt verplaatst naar maandag 3 oktober 2022.

Uw oorspronkelijke tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. U krijgt met uw oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement. U hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf heden in verkoop

——-

IOSONOUNCANE op 3 oktober 2022 in La Madeleine in Brussel

IOSONOUNCANE is een Sardijnse muzikant, geboren in 1983 in de stad Iglesias. Zijn laatste album IRA (Woede, in het Italiaans), met 17 nummers en in totaal 1 uur en 50 minuten muziek, kwam op 14 mei uit. IRA is het werk waarmee IOSONOUNCANE zijn hedendaagse figuur als componist schetst, die de contouren van een eenvoudige songwriter en producer ver overstijgt.

DIE, de naam van zijn tweede album, heeft geleid tot drie afzonderlijke Italiaanse tours (een solo-tour, één als een akoestisch duo en ten slotte met band) en een succesvolle Europese tour met als hoogtepunt het optreden van de volledige band op Primavera Sound 2017, in Barcelona, waar IOSONOUNCANE in 2022 terugkeert om het nieuwe album te presenteren. DIE is het album dat IOSONOUNCANE heeft ingewijd als een sleutelfiguur in de hele Italiaanse muziekscene. Aan de top van alle eindejaars- en einde-decenniumlijsten, is DIE nog steeds een long-seller, die meerdere heruitgaven vereist.
De single Stormi is goud gecertificeerd door de Italian Music Industry Federation (FIMI) en is 8 miljoen keer gestreamd alleen op Spotify, waar het hele album in totaal al meer dan 10 miljoen streams heeft.

Mis dit concert niet op 3 oktober 2022 in La Madeleine! Tickets zijn vanaf nu in verkoop.

Viralissima Reprise * IOSONOUNCANE