GL-500x300_zwart

Iosonouncane

Het concert van Iosonouncane op 30 januari 2022 in La Madeleine Brussel wordt verplaatst naar maandag 3 oktober 2022.

Uw oorspronkelijke tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. U krijgt met uw oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement. U hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Het concert in La Madeleine op 16 januari 2022 zal nu plaatsvinden op 15 januari 2023. 

Alle gekochte tickets voor 16 januari blijven geldig voor de nieuwe datum. De support acts worden volgend jaar bekend gemaakt. 

Praktisch

© Silvia Cesari

Informatie

IOSONOUNCANE op 3 oktober 2022 in La Madeleine in Brussel

IOSONOUNCANE is een Sardijnse muzikant, geboren in 1983 in de stad Iglesias. Zijn laatste album IRA (Woede, in het Italiaans), met 17 nummers en in totaal 1 uur en 50 minuten muziek, kwam op 14 mei uit. IRA is het werk waarmee IOSONOUNCANE zijn hedendaagse figuur als componist schetst, die de contouren van een eenvoudige songwriter en producer ver overstijgt.

DIE, de naam van zijn tweede album, heeft geleid tot drie afzonderlijke Italiaanse tours (een solo-tour, één als een akoestisch duo en ten slotte met band) en een succesvolle Europese tour met als hoogtepunt het optreden van de volledige band op Primavera Sound 2017, in Barcelona, waar IOSONOUNCANE in 2022 terugkeert om het nieuwe album te presenteren. DIE is het album dat IOSONOUNCANE heeft ingewijd als een sleutelfiguur in de hele Italiaanse muziekscene. Aan de top van alle eindejaars- en einde-decenniumlijsten, is DIE nog steeds een long-seller, die meerdere heruitgaven vereist.
De single Stormi is goud gecertificeerd door de Italian Music Industry Federation (FIMI) en is 8 miljoen keer gestreamd alleen op Spotify, waar het hele album in totaal al meer dan 10 miljoen streams heeft.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events