Les Jeux du Cirque – Cirque de Pékin

Les Jeux Du Cirque
Gebracht door ‘Les Étoiles du Cirque de Pékin

  • 1 februari 2024:
    Vorst Nationaal, Brussel
LES JEUX DU CIRQUE, GEBRACHT DOOR ‘LES ÉTOILES DU CIRQUE DE PÉKIN’

NA 10 JAAR KEERT HET CIRQUE DE PÉKIN EINDELIJK TERUG NAAR BELGIË MET EEN ADEMBENEMEND FAMILIESPEKTAKEL OP DONDERDAG 1 FEBRUARI 2024 IN VORST NATIONAAL ! 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 25 april om 10u via www.gracialive. be  

In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs trok het ‘Cirque Phénix’ naar China om daar het ongelooflijke aanbod aan acrobatisch talent aan te boren. In deze nieuwe show, ‘Les Jeux du Cirque’, worden de banden tussen atleten en circusacrobaten op een fenomenale manier in de kijker gezet. 

Tijdens deze show hernemen de 40 beste artiesten van dit moment het acrobatisch erfgoed in een adembenemende en sportieve uitvoering. Op de piste staat o.a. een collectieve fietsact die verwijst naar de wielersport, die al sinds 1886 op het programma van de Spelen staat, maar ook een buitengewone jongleeract, een discipline waarin Chinese artiesten uitblinken, en figuren op de parallelle en asymmetrische balken die nog nooit eerder op de Olympische Spelen zijn vertoond!

Mis dit adembenemend familiespektakel niet, op 1 februari 2024 in Vorst Nationaal, Brussel ! Tickets gaan in verkoop op dinsdag 25 april om 10 u via www.gracialive.be

….