Art Garfunkel : In Close-Up

*NIEUWE DATUM*
15 November 2022 : Bozar Brussel

Art Garfunkel *NIEUWE DATUM*

Omwille van de gezondheidsmaatregelen rond COVID-19, zal het concert van Art Garfunkel op 18 november 2021 verplaatst worden naar 15 november 2022.

Uw oorspronkelijke tickets (voor 18 november 2021) blijven geldig voor de nieuwe datum en zullen u dus toegang geven tot het evenement. U hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Alle klanten zullen door Bozar gecontacteerd worden.
Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf heden in verkoop.

——-

Art Garfunkel : In Close-Up
Een niet te missen carrière-retrospectief concert
Op donderdag 15 November 2022 in Boza
r te Brussel

Tijdens zijn In Close-Up Tour zal Art Garfunkel zijn grootste Simon & Garfunkel-nummers, solo-hits en covers spelen. Daarnaast leest hij fragmenten uit zijn biografie ‘What Is It All But Luminous’ voor.

Art Garfunkel scoorde in de jaren 60 vele hits als onderdeel van het duo Simon & Garfunkel. Ze brachten de ene na de andere hit uit zoals o.a. ‘Mrs. Robinson’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Sound Of Silence’, ‘The Boxer’ en de klassieker ‘Bridge Over Troubled Water’, die precies 50 jaar geleden opgenomen werd. Begin jaren 70 besloot het duo uit elkaar te gaan en is Garfunkel een paar jaar als acteur in Hollywoodfilms te zien. Drie jaar later startte zijn solocarrière als zanger en zijn eerste eigen nummer 1-hit haalt hij eind jaren zeventig met de single ‘Bright Eyes’, de soundtrack van de film Watership Down.

Hoogtepunten uit zijn solo-carrière zijn o.a. een top 10-hit, drie top 20-hits, zes top 40-hits, 14 Adult Contemporary top 30 singles, vijf Adult Contemporary nummer één noteringen, twee UK nummer één hits en een People’s Choice Award. Gedurende zijn gehele muzikale carrière heeft Garfunkel acht Grammy’s op zijn naam staan, waaronder een Lifetime Achievement Award. In 1990 werd hij samen met Paul Simon ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame en in 2008 stond Garfunkel op de 86e plaats in de lijst van het Rolling Stone magazine van de 100 Greatest Singers aller tijden.

Een niet te missen kans om deze levende legende nogmaals aan het werk te zien in Bozar te Brussel!

Tickets zijn vanaf heden te koop op www.bozar.be