GL-500x300_zwart

Art Garfunkel

Het concert van Art Garfunkel, initeel gepland op 18 november 2021, later verplaatst naar 15 november 2022 in BOZAR Brussel wordt helaas geannuleerd.

Het was allerminst een gemakkelijk besluit voor Art Garfunkel,  maar hij voelt zich nog steeds niet comfortabel om in de huidige gezondheidscontext te touren.

Indien u een ticket heeft gekocht voor het concert in Brussel, zal u een volledige terugbetaling ontvangen. Alle ticketkopers worden met de nodige informatie gecontacteerd door BOZAR.

De artiest, het management, de zaal en de organisator betreuren deze annulering ten zeerste en bedanken alle fans voor hun begrip.

Praktisch

Informatie

Art Garfunkel : In Close-Up
Een niet te missen carrière-retrospectief concert
Op donderdag 15 November 2022 in Boza
r te Brussel

Tijdens zijn In Close-Up Tour zal Art Garfunkel zijn grootste Simon & Garfunkel-nummers, solo-hits en covers spelen. Daarnaast leest hij fragmenten uit zijn biografie ‘What Is It All But Luminous’ voor.

Art Garfunkel scoorde in de jaren 60 vele hits als onderdeel van het duo Simon & Garfunkel. Ze brachten de ene na de andere hit uit zoals o.a. ‘Mrs. Robinson’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Sound Of Silence’, ‘The Boxer’ en de klassieker ‘Bridge Over Troubled Water’, die precies 50 jaar geleden opgenomen werd. Begin jaren 70 besloot het duo uit elkaar te gaan en is Garfunkel een paar jaar als acteur in Hollywoodfilms te zien. Drie jaar later startte zijn solocarrière als zanger en zijn eerste eigen nummer 1-hit haalt hij eind jaren zeventig met de single ‘Bright Eyes’, de soundtrack van de film Watership Down.

Hoogtepunten uit zijn solo-carrière zijn o.a. een top 10-hit, drie top 20-hits, zes top 40-hits, 14 Adult Contemporary top 30 singles, vijf Adult Contemporary nummer één noteringen, twee UK nummer één hits en een People’s Choice Award. Gedurende zijn gehele muzikale carrière heeft Garfunkel acht Grammy’s op zijn naam staan, waaronder een Lifetime Achievement Award. In 1990 werd hij samen met Paul Simon ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame en in 2008 stond Garfunkel op de 86e plaats in de lijst van het Rolling Stone magazine van de 100 Greatest Singers aller tijden.

Een niet te missen kans om deze levende legende nogmaals aan het werk te zien in Bozar te Brussel!

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events